biznis
0

Café Brazil vam želi sretan Božić i uspješnu Novu godinu

Svim svojim kupcima, partnerima, te svim ljudima dobre volje kompanija Eurovip želi sve najbolje u nadolazećoj 2016. godini, a svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti upućuju čestitke povodom Božića.

Kompanija Eurovip d.o.o. Čitluk osnovana je 1990. godine kao jedna od prvih privatnih poduzeća u Bosni i Hercegovini čija je glavna djelatnost prerada i prodaja kafe.

U proteklih 25 godina, uprkos velikoj konkurenciji, Eurovip je izrastao u jednog od najvećih prerađivača kafe u Bosni i Hercegovini i postao sinonim za kvalitetan proizvod i profesionalan rad.

Iako je Eurovip čvrsto vezan za Hercegovinu, kompanija danas jednako uspješno posluje na području cijele Bosne i Hercegovine sa svojim poslovnicama u Tuzli, Sarajevu, Laktašima, Bihaću i Zavidovićima.

Temelji priče o uspjehu počivaju na izvrsnom brandu "Café Brazil",na njenoj vrhunskoj kvaliteti i izuzetnoj mješavini, nastaloj prema originalnoj domaćoj recepturi.

Café Brazil je mješavina nekoliko osnovnih vrsta sirove kafe od kojih svaka vrsta svojim okusom daje ono "nešto" što se na kraju stapa u jedinstvenu kompoziciju arome karakteristične samo za Café Brazil. Stroga kontrola ulazne sirove kave, potpuno kompjutorizirani proces prženja i mljevenja garantuje uvijek vrhunsku kvalitetu Café Brazil.