{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Branković i Bevanda s predstavnicima IFC-a

S
4.3.2008. u 11:01
0
0
Branković i Bevanda s predstavnicima IFC-a
0
Branković i Bevanda s predstavnicima IFC-a
Premijer Federacije BiH Nedžad Branković i dopremijer i federalni ministar financija Vjekoslav Bevanda razgovarali su danas s predstavnicima Međunarodne financijske korporacije (IFC), na čelu s direktorom Shahbazom Mavaddatom.
Uz izraženo obostrano zadovoljstvo uspješnim rješavanjem pitanja zaostalih predratnih dugovanja prema IFC-u, razmatrane su mogućnosti uključenja ove međunarodne korporacije, koja djeluje u okviru Svjetske banke, u privatizacijske procese u Federaciji BiH.

Prije svega, IFC je zainteresiran za startegijska poduzeća, a nudi i mogućnost savjetodavne potpore u procesu pripreme i izgradnje dionica na Koridoru 5c, te angažman u tuzlanskom Centru za srce.

Zahvalivši na angažmanu IFC-ja, premijer Branković je ukazao i na, posljednjih godina primjetnu, usitnjenost projekata velikih međunarodnih financijskih institucija.
- Iako dobrodošli, mali projekti ne rješavaju osnovne potrebe Federacije BiH. Nama trebaju strategijski projekti za koje tražimo strategijske partnere koji će nam pomoći u rješavanju kapitalnih pitanja - kazao je Branković.

On je, također, ukazao na činjenicu da su međunarodne financijske institucije angažman koncentrirale na nekoliko većih gradova, dok Federalna vlada želi ravnomjerno razvijati cjelokupni teritorij Federacije BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: