{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Bradvica direktor, Boras i Galić izvršni direktori

S
11.2.2011. u 10:35
0
0
Bradvica direktor, Boras i Galić izvršni direktori
0
Bradvica direktor, Boras i Galić izvršni direktori
Bradvica: Na direktorskom mjestu
Nadzorni odbor mostarskog "Aluminija" imenovao je Ivu Bradvicu za direktora ove kompanije, a Željka Borasa i Mladena Galića za za izvršne direktore u narednom četvorogodišnjem periodu.
Oni su do sada obavljali ove funkcije kao vršioci dužnosti, ali zbog značajnog smanjenja očekivanih gubitaka u kratkom periodu, te uloženih napora u prevladavanju krize, Nadzorni odbor je odlučio da nema razloga čekati krajnji rok za prelazno razdoblje od pola godine, saopšteno je iz "Aluminija".

"Ova je uprava u vrlo kratkom razdoblju od njihovog imenovanja, 3. decembra prošle godine, pokazala da zna voditi mudru politiku koja već sada daje izvrsne rezultate i obećava da će njihov kvalitetan program biti proveden", rekao je predstavnik inostranog kapitala u Nadzornomu odboru "Aluminija" Niko Kuliš.

Članovi Nadzornog odbora usvojili su program rada "Aluminija", kojim je predviđeno zaključenje ove godine s pozitivnim finansijskim ishodom, te odluku o provođenju neophodnih i zakonom obavezujućih aktivnosti u vezi sa redovnim ljekarskim pregledima zaposlenih.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: