|

Bradvica direktor, Boras i Galić izvršni direktori

Bradvica direktor, Boras i Galić izvršni direktori
0
S
SRNA
11.2.2011. u 10:35
0
komentara
0

dijeljenja
Bradvica direktor, Boras i Galić izvršni direktori Bradvica: Na direktorskom mjestu
Nadzorni odbor mostarskog "Aluminija" imenovao je Ivu Bradvicu za direktora ove kompanije, a Željka Borasa i Mladena Galića za za izvršne direktore u narednom četvorogodišnjem periodu.
Oni su do sada obavljali ove funkcije kao vršioci dužnosti, ali zbog značajnog smanjenja očekivanih gubitaka u kratkom periodu, te uloženih napora u prevladavanju krize, Nadzorni odbor je odlučio da nema razloga čekati krajnji rok za prelazno razdoblje od pola godine, saopšteno je iz "Aluminija".

"Ova je uprava u vrlo kratkom razdoblju od njihovog imenovanja, 3. decembra prošle godine, pokazala da zna voditi mudru politiku koja već sada daje izvrsne rezultate i obećava da će njihov kvalitetan program biti proveden", rekao je predstavnik inostranog kapitala u Nadzornomu odboru "Aluminija" Niko Kuliš.

Članovi Nadzornog odbora usvojili su program rada "Aluminija", kojim je predviđeno zaključenje ove godine s pozitivnim finansijskim ishodom, te odluku o provođenju neophodnih i zakonom obavezujućih aktivnosti u vezi sa redovnim ljekarskim pregledima zaposlenih.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.