Od 18. do 20. oktobra
36

Bliži se 11. NetWork konferencija u Neumu: Obezbijedite svoje ulaznice na vrijeme

I. B.
NetWork konferencija
NetWork konferencija
Kao najveći poslovno-tehnološki događaj u BiH NetWork konferencija, koja će se održati od 18. do 20. oktobra u Neumu, ponovo donosi bogat sadržaj usmjeren na najaktuelnije, najvažnije i najkorisnije teme iz svijeta tehnologije, poslovanja i inovacija.

Raspon ovogodišnjih tema na NetWork konferencije se proteže od Cloud tehnologije, preko Machine Learning (ML), Security & Compliance pa sve do budućnosti eCommerca.

Na njihovoj zvaničnoj web stranici već možete pogledati dio predavača i predavanja. U narednom periodu, bit će objavljen i cjelokupni program poslovnog i tehničnog dijela konferencije, te vas pozivaju da redovno pratite zvanične kanale komunikacije konferencije.

Ovogodišnji Business day donosi perspektive vodećih lica iz organa vlasti i predstavnika ključnih kompanija u regiji. Učesnici će imati priliku čuti o digitalizaciji javne uprave, procesima digitalne transformacije za mala i srednja preduzeća, te inovacijama u finansijskom sektoru.

"NetWork je mjesto gdje se spajaju stručnost, inovacije i prilike. Očekujte jedinstvenu platformu za razmjenu znanja i izgradnju poslovnih veza, kao i vodeće stručnjake koji će podijeliti svoja iskustva i uvide u aktuelne teme", rekao je Rino Babić, predstavnik agencije Communis koja je organizator konferencije.

Iako je NetWork poznat po izvrsnim stručnim predavanjima, važno je naglasiti da balans između profesionalnog i opuštenog okruženja čini ovu konferenciju jedinstvenom. Ovogodišnji program, kao i ranijih godina, donosi sinergiju učenja, umrežavanja, razmjene iskustava i dobre zabave.

Za sve one koji žele biti dio ovog izuzetnog događaja, podsjećamo da su regularne kotizacije za NetWork 11 konferenciju u prodaji do 9. oktobra 2023. godine.

Za studente je pripremljena posebna cijena od 200 KM (+PDV), a za grupne prijave obezbijeđeni su popusti.

Za sve najnovije informacije o konferenciji, pratite njihove profile na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Twitter i Linkedin ili posjetite njihovu stranicu www.networkkonferencija.ba.