|

Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy

Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy
6
Klix.ba
28.11.2014. u 10:07
0
komentara
6

dijeljenja
Dvije obrazovne ustanove u BiH, ITAcademy i BusinessAcademy, ove godine su pokrenule akciju povodom Black Friday (Crni petak) dana, koji je, inače, poznat po sniženjima i potrošačkoj groznici pred praznike.


Zanimljiva ponuda – dva programa po cijeni jednog, tako da se plaćanjem jednog školovanja može besplatno dobiti još jedno. Ovo je odlična prilika za sve koji žele uspješnu karijeru.

Danas se na tržištu traže stručnjaci koji posjeduju više stručnih vještina i koji mogu obavljati cjelokupan posao koji im je poslodavac povjerio, naročito kada je riječ o IT­-u. Jedna od idealnih kombinacija koje poslodavci traže jeste – programiranje i web dizajn. Stručnjaci koji posjeduju ove vještine mogu da naprave kompletan proizvod, na primjer internet sajt, koji zahtijeva poznavanje i programiranja i dizajna.

Svako ko se danas odluči da se školuje u oblasti IT-ja odabrat će nešto što je trenutno najtraženija IT vještina na tržištu, naravno – programiranje, a ostat će tako i tokom 2015. godine, kako je pokazalo najnovije godišnje istraživanje, koje sprovodi Computerworld.com.

Ovo je već treća godina zaredom da su programeri na vrhu liste najtraženijih IT zanimanja. Kompanije se pri zapošljavanju radije odlučuju za programere nego li za bilo koje drugo zanimanje iz oblasti IT-ja. A kada se ovom znanju doda poznavanje web dizajna, to postaje idealna kombinacija IT vještina za svakog poslodavca.

Programi na ITAcademy koji također omogućavaju sjajno upotpunjavanje znanja su Microsoft i Linux Administracija, za administratore mreža, Design i CAD, što je odlična kombinacija znanja za nekoga ko se bavi arhitekturom, zatim Software Development i IT Management, za one koji se usavršavaju u vođenju velikih IT projekata, kao i brojni drugi.

Ponuda koja nudi mogućnost kombinovanja dva programa školovanja, možda još više znači nekome ko danas radi u biznis sektoru. Za jedan posao u biznis sektoru kompanije, danas se traže brojne vještine. Često, neko ko je preduzetnik i pokreće svoj biznis istovremeno mora da bude vješt u marketingu ili prodaji. Zašto se onda ne bi i školovao za ove vještine i bio pripremljen za poslovne izazove koji ga očekuju?

Također, nije rijetkost ni da se prepliću poslovi marketinga i PR­-a u kompaniji, ili da poslodavac traži da marketing menadžer bude vješt u upravljanju projektima. Upisom oba ovakva programa na BusinessAcademy može se postati stručnjak kakvog poslodavac traži među svojim menadžerima.

Ova akcija na ITAcademy i BusinessAcademy traje samo tri dana, od 28. novembra do 1. decembra. Oni koji upišu ITAcademy ili BusinessAcademy u ovom periodu dobit će još jedno kompletno online školovanje sljedeće godine na smjeru koji sami odaberu, potpuno besplatno.

Korisni linkovi: ITAcademy Black Friday ponuda
BusinessAcademy Black Friday ponuda
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.