Popusti do 70%
31

Promo / Black Friday groznica u Tehnomagu

Black Friday stiže u TehnoMag prodajne salone i donosi neponovljive uštede i popuste i do 70%! Televizori, mobiteli, bijela tehnika, mali kućanski aparati, svi su oni na Tehnomag crnoj listi. Pripremite i vi svoju crnu listu, jer je od ovog petka, od 07 sati ujutru, počeo #BlackFriday u svim #Tehnomag prodajnim salonima i traje do 27.og novembra.

Došao je i taj petak, crni petak - dan kada cijene padaju, a proizvodi s polica nestaju u trenu.

Dugogodišnja američka tradicija, koja se popularno zove Black Friday, odnosno Crni petak, i kojom se obilježava početak božićnog šopinga, polako, ali sigurno postaje dio i naše kulture.

Radi se o petku, u kojem brojne trgovine nude najveće popuste u godini, zbog čega u njima kreće pravi stampedo kupaca, koji žele ugrabiti komade po puno nižim cijenama, bilo za sebe, bilo za drage ljude oko sebe.

Tehnomag se i ove godine približio američkoj tradiciji sa velikim uštedama i popustima i do 70% na više od 500 artikala najpoznatijih svjetskih brandova

Ako trebate poklone za svoje najmilije ili pak novi mobitel, sigurno ćete naći odlične uređaje vrhunskih brendova sa extra uštedama! Fantastičan dizajn Samsung Galaxy S8, praktički bez okvira u kombinaciji s novim omjerom displeja i 10 nm Exynos procesorom, pametnim Bixby asistentom te vrhunskim kamerama ukomponirani u nevjerojatno privlačnu cjelinu i SUPER uštedu od 400KM sa 2 godine fabričke garancije.

Želite li gledati filmove na većem ekranu, uštedite čak 530KM na novom Samsung 58” 4K UHD Smart TV-u sa 5 godina garancije za samo 999,90KM. Trebate moderne uređaje u kuhinji? U Tehnomag poslovnicama ćete sigurno pronaći najnovije kafe aparate, multipraktike, blendere, profi miksere, pekače hljeba, usisivače i mnoge druge male kućanske uređaje, kao i uređaje za ljepotu i zdravlje po EXTRA sniženim cijenama.

Drage dame, ne propustite Panasonic depilator ergonomskog dizajna sa 24 pincete za jednostavnu i nježnu depilacju za samo 54,90KM. Iz Brauna specijalno za Black Friday stiže epilator serije 7 sa gratis Braun satom i dodatnom uštedom od 210KM. Epilator Silk-épil 7 nadmašuje brijanje i vosak. iznimno je učinkovit, ali i izuzetno nježan. Bežičan je i vodootporan, pa se može koristiti i za suhu i za mokru epilaciju (u kadi ili pod tušem) za doslovno bezbolnu epilaciju.

Iz Brauna za jaču polovinu sa EXTRA popustom od 50% siže i Multigroomer 9-u1 od glave do pete uz gratis - Gillette Fusion Flex ball. Ovaj multi groomer vam omogućuje precizno postizanje 9 stilskih poslova: glatke, kratke, srednje i duge brade, rezanje dlačica, oblikovanje, brijanje, njegu tijela kao i njegu ušiju i nosa. Za rezulatte kao iz frizerskog salona i najljepše kovrče, tu je Curl Secret iz BaBylissa – NIKAD JEFTINIJI – već od 79,90KM.

Opremate kuhinju? Iznenadite je sa ugradbenim uređajima premium kvalitete. Ne propustite Candy ugradbenu pećnicu sa odličnom cijenom od 199KM! Uz kapacitet pranja od 6kg, 1000 obr/min, i super cijenom u iznosu od 299,90KM veš mašina Indesit razveseliti će svaki dom.

Bez žice. Bez problema. Učinkovito usisavanje i ušteda u iznosu od 550KM! Ne propustite baterijski usisivač Dyson V8 Absolute + Black koji dolazi u ograničenim količinama i u posebnoj crnoj boji samo za Black Friday.

Za bolje fitnes rezultate započnite sa srcem i uštedom od 110KM na Fitbit Charge 2. Tracker Charge2 prati tjelesne aktivnosti - korake, broji otkucaje srca, udaljenost potrošenje kalorije, aktivne minute, aktivnost po satu i vrijeme stajanja...

Posjetite Tehnomag prodajne salone od 23.11. do 27.11.2018. i uživajte u Extremno dobrim cijenama, ekskluzivnim ponudama vrhunskih svjetskih brandova: Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Bosch, Whirlpool, Indesit, Ariston, Candy, Elica, Dyson, Fitbit, BaByliss, Tefal, Rowenta i mnogi drugi!