{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Bimalu" tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda

F
29.4.2010. u 13:27
0
0
"Bimalu" tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda
0
"Bimalu" tri zlatne medalje za kvalitet proizvoda
U sklopu Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, stručna Komisija za ocjenjivanje kvalitete jestivih ulja, biljnih masti i sličnih proizvoda dodijelila je danas tri zlatne medalje tvornici "Bimal" d.d. Brčko.
Zlatne medalje tvornica je dobila za Bimal suncokretovo ulje u pakiranju od 2, 5 i 10 litara, dok je jestivo rafinirano suncokretovo ulje "BIMAL" u pakiranju od 1 litra proglašeno šampionom kvalitete.

Od ukupno 17 prijavljenih proizvođača rafiniranih jestivih ulja od kojih uz ostale Dijamant, Iskon, Čepin, Gea u toj kategoriji Komisija je pregledala i ocijenila 52 uzorka.

Direktorica proizvodnje Bimal Helena Bijelić kazala je kako priznanja na Novosadskom sajmu predstavljaju izuzetno važnu potvrdu da napori i trud uloženi u unapređenje kvalitete Bimalova jestivog ulja iz godine u godinu vrijede i to prvenstveno zbog kvalitete koju tvornica postiže.

"Naš osnovni cilj je kvaliteta proizvoda i zadovoljstvo potrošača, a zlatne medalje su svakako dodatni bonus za sve zaposlene u Bimalu", kazala je Bijelić.

U ime Bimala nagrade na Novosadskom sajmu preuzeli su savjetnik generalnog direktora za gotove proizvode Boško Mojsin i šef pogona rafinerije Fuad Mujkanović.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: