|

BIHAMK najbolji evropski autoklub u 2010.

BIHAMK najbolji evropski autoklub u 2010.
0
F
FENA
1.11.2010. u 13:11
6
komentara
0

dijeljenja
BIHAMK najbolji evropski autoklub u 2010.
Bosanskohercegovački auto-moto klub (BIHAMK) proglašen je najboljim evropskim auto-moto klubom u 2010. godini u oblasti pružanja usluga motorizovanim građanima.
Priznanje je dodijelio ARC Europe, Asocijacija evropskih auto-moto klubova za pružanje usluga motorizovanim građanima, na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji održanoj od 27. do 29. oktobra u Rigi, glavnom gradu Latvije, saopćeno je iz BIHAMK-a.

Uručujući ovo veliko priznanje predstavniku BIHAMK-a, ing. Amelu Kadiću, nacionalnom koordinatoru za ARC Europe, Stefan Mueller, predsjednik Odbora direktora ARC Europe, istaknuo je da se nagrada daje zbog postizanja najboljih rezultata u oblasti pružanja usluga tehničke pomoći na cesti, uključujući brzinu prijema poziva za intervenciju, brzinu pružanja usluga, procent otklonjenih kvarova na vozilima, organizaciju tehničkih treninga, korištenje savremene OBD (On-Board Diagnostics) opreme te minimalnan broj žalbi na pružene usluge.

ARC Europe sa sjedištem u Briselu je asocijacija koju su veliki evropski klubovi osnovali za pružanje tehničkih usluga motorizovanim građanima na cesti i okuplja 43 člana - evropska auto-moto kluba koji pružaju usluge pomoći na cesti.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...