biznis
82

Bidex.ba: Najmanje jedinstvene aukcije od sada i u Bosni i Hercegovini

Sponzorirani članak
Od 21. augusta 2016. godine građani Bosne i Hercegovine mogu posjetiti stranicu www.bidex.ba na kojoj je moguće sudjelovati u kupovini određenog ponuđenog proizvoda.

Princip kupovine je nešto drugačiji, tačnije, ono u čemu će građani sudjelovati je Bidex aukcija. Takva aukcija podrazumijeva novčane ponude za određeni proizvod, te kupac koji ponudi najmanji jedinstveni novčani iznos postaje dobitnik ponuđenog proizvoda nakon isteka aukcije.

Šta je potrebno kako biste sudjelovali u Bidex aukciji? Vrlo je jednostavno, morate biti punoljetni i imati uređaj sa kojega ćete poslati SMS poruku na broj 062 02 035 te tako otvoriti vaše učešće u Bidex aukciji.

Primjer kako se šalje poruka možete vidjeti na slici broj 2, ono što je važno jeste da učesnik izabere svoj najmanji jedinstveni iznos te da time pokuša postati vodeći u samoj aukciji. Bitno je napomenuti da bez obzira koji iznos se odigra, cijena poruke je 1,10 KM.

Bidex aukcija za mjesec august će biti otvorena sa jednim proizvodom i to mobilnim telefonom iPhone 6s. Za svaki proizvod će biti jasno naznačeno koje je vremensko trajanje aukcije te će po završetku iste biti objavljen pobjednički broj. To naravno nije sve, Bidex tim će nastojati da vas iznenadi mnoštvom i količinom različitih proizvoda za koje ćete moći slati vaše ponude. Bilo da ponuđeni proizvod želite samo za sebe, za vama dragu osobu kao poklon ili da se želite dobro zabaviti, Bidex.ba je pravo mjesto za vas.

U narednim mjesecima vas očekuje ne samo raznovrsna ponuda proizvoda, nego mnogo više od toga, ali to će za sada ostati tajna. Dovoljno je da redovno pratite www.bidex.ba te www.facebook.com/bidex.ba.

Sva pitanja, komentare i sugestije možete slati na [email protected], a Bidex tim će vam odgovoriti najkasnije u roku od 48 sati.

Želimo vam sretno učešće na Bidex aukcijama!