{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BH Airlines u maju uvodi nove aviolinije

S
26.3.2009. u 19:11
0
33
BH Airlines u maju uvodi nove aviolinije
0
BH Airlines u maju uvodi nove aviolinije
Bosanskohercegovački avioprijevoznik BH Airlines od prvog maja otvorit će nove linije za pojedine evropske gradove, a osim novih linija u planu su izmjene odnosno pojačanja postojećih linija, potvrdio je za Sarajevo-x.com, direktor aviokompanije Nudžeim Rečica.
Tačnije, radi se o linijama za Kopenhagen i Geteborg koje će biti otvorene dva puta sedmično, te o liniji za Štokholm koja će saobraćati jedanput sedmično.

"U maju također planiramo pojačanje linija za Istanbul koje će ići dva puta dnevno, u jutarnjim i poslijepodnevnim satima. Osim za skandivanske zemlje, uvodimo nove aviolinije za Njemačku i to za Dizeldorf i Berlin", kazao je Rečica.

Kako je istakao, novina je i da će BH Airlines uvesti pet puta sedmično let za Beč, kao i svakodnevni let za Cirih, koji će ići direktno i sa presjedanjem u Banjaluci. Postojeće linije za Skoplje doživjet će određene promjene, te će se sada odvijati linijom Sarajevo- Podgorica- Skoplje.

"Što se tiče cijena, one će u odnosu na konkureciju biti dosta povoljnije. Imat ćemo određenih popusta za studente za letove u Istanbul, kao i povoljnije cijene za penzionere na letovima za Beč", istakao je Rečica.

Napomenuo je da će korisnici usluga avikompanije BH Airlines uskoro imati priliku rezervisati kartu putem interneta.

"Želimo našim sadašnjim i budućim putnicima omogućiti lakše i pristupačnije rezervisanje karata za letove. U roku od 48 sata nakon on-line rezervacije, putnici mogu platiti kartu u bilo kojoj putničkoj agenciji gdje postoji aviolinija BH Airlinesa", kazao je Rečica za naš portal.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: