biznis
90

Beurer shop otvoren u BBI centru

Sponzorirani članak
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
U ponedjeljak, 02. februara 2015. godine u 18:00 sati, otvoren je prvi Beurer shop na prostoru BiH. Shop je smješten na IV spratu BBI centra Sarajevo.

Beurer shop zvanično su otvorili predstavnica kompanije Beurer GmbH iz Ulma (Njemačka), Melanie Dollinger i Brand manager kompanije Una lijek d.o.o. Sanela Salanović.

Svečanom otvorenju su prisustvovali poslovni partneri kompanije, predstavnici medija i kupci.

"Lider na njemačkom tržištu opravdao je očekivanja i privukao veliki broj ljudi. Uz najljepše želje za uspješnim poslovanjem svi prisutni su iskazali zadovoljstvo što napokon svoj omiljeni Brend mogu kupiti na jednom mjestu", navode iz ove kompanije.

Asortiman Beurer između ostalog obuhvata artikle: living (ovlaživači zraka, grijači, vage), medical (tlakomjeri, toplomjeri, inhalatori), shiatsu masažeri, beauty (ogledala, IPL aparati), babycare i sport (pulsometri, senzori aktivnosti itd).

Povodom svečanog otvorenja Shop-a pripremljen je raznolik program za kupce: Poklon bon u vrijednosti 10KM za kupovinu veću od 50KM koji se može iskoristiti do 15. februara, te popust od 10 posto na cjelokupni asortiman i raznovrsni pokloni.

Brand manager kompanije Sanela Salanović smatra da je BBI centar obogaćen još jednim svjetskim brendom, kome u prilog ide činjenica da je 2012. godine izabran za brend stoljeća na njemačkom tržištu. Istakla je da su kupci vidno oduševljeni asortimanom i novitetima koje čine Brend, a po prvi put su predstavljeni kupcima.

"Brend Beurer je zaista veliko osvježenje na bosanskohercegovačkom tržištu, što se najbolje vidi iz pozitivnih reakcija kupaca. Tako i kupci koji se po prvi put susreću sa pojedinim asortimanom brenda upućuju odličan feedback. Upravo svrha svega jeste akcenat na projektu Beurer shop koji kreće iz BBI centra i ponosno planiramo širenje prodajne mreže u budućnosti“, navela je Salanović

"Ukoliko želite da svome domu podarite notu posebnosti, učinite nekoga sretnim i/ili poklonite sebi ugodne trenutke, posjetite nas, jer Vas očekuje veliki broj pogodnosti, profesionalno osoblje, korisni savjeti, raznovrsni beauty i masažni tretmani", navode iz Beurera.