biznis
5

Besplatna konferencija o e-dokumentima drugi put u Sarajevu

Mikrografija d.o.o. Sarajevo drugi put organizuje besplatnu konferenciju o e-dokumentima 22. aprila 2015. u 09:30 sati, u hotelu Bristol u Sarajevu.

Oni su među vodećim integratorima za rješenja na području fizičkog i e-arhiviranja, digitalizacije građe i uvođenja DMS rješenja u jugoistočnoj Evropi.

Cilj Mikrografije je da predstavi aktuelne trendove optimizacije poslovnih procesa, sa čime se može značajno utjecati na uštedu vašeg dragocjenog vremena i novca.

Na konferenciji će biti i gosti predavači koji će izlagati o tome zašto je digitalizacija građe bitna za buduće poslovanje i koje sve prednosti donosi, kako obezbijediti sigurnu i zakonski skladnu pohranu.

Pored cjelovitog rješenja za upravljanje i arhiviranje dokumentima, možemo izdvojiti i ostale usluge Mikrografije, a to su: uređivanje arhiva, masovno skeniranje dokumenata različitih vrsta, pripremu pravilnika o arhiviranju, snimanje odnosno prepoznavanje znakova, čuvanje dokumenata u elektronskom obliku lokalno ili u cloudu, mikrofilmovanje i digitalizacija mikrofilma, eliminacija i uništavanje dokumenata, izbor i predaja arhivske građe nadležnim arhivima.

Dođite u hotel Bristol i uvjerite se kako izgleda poslovanje sa e-dokumentima, pozivaju iz Mikrografije.

Prijavu možete izvršiti ovdje.