{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Besplatna konferencija o e-dokumentima drugi put u Sarajevu

6.4.2015. u 11:29
5
Besplatna konferencija o e-dokumentima drugi put u Sarajevu
5
Besplatna konferencija o e-dokumentima drugi put u Sarajevu
Mikrografija d.o.o. Sarajevo drugi put organizuje besplatnu konferenciju o e-dokumentima 22. aprila 2015. u 09:30 sati, u hotelu Bristol u Sarajevu.
Oni su među vodećim integratorima za rješenja na području fizičkog i e-arhiviranja, digitalizacije građe i uvođenja DMS rješenja u jugoistočnoj Evropi.

Cilj Mikrografije je da predstavi aktuelne trendove optimizacije poslovnih procesa, sa čime se može značajno utjecati na uštedu vašeg dragocjenog vremena i novca.

Na konferenciji će biti i gosti predavači koji će izlagati o tome zašto je digitalizacija građe bitna za buduće poslovanje i koje sve prednosti donosi, kako obezbijediti sigurnu i zakonski skladnu pohranu.

Pored cjelovitog rješenja za upravljanje i arhiviranje dokumentima, možemo izdvojiti i ostale usluge Mikrografije, a to su: uređivanje arhiva, masovno skeniranje dokumenata različitih vrsta, pripremu pravilnika o arhiviranju, snimanje odnosno prepoznavanje znakova, čuvanje dokumenata u elektronskom obliku lokalno ili u cloudu, mikrofilmovanje i digitalizacija mikrofilma, eliminacija i uništavanje dokumenata, izbor i predaja arhivske građe nadležnim arhivima.

Dođite u hotel Bristol i uvjerite se kako izgleda poslovanje sa e-dokumentima, pozivaju iz Mikrografije.

Prijavu možete izvršiti ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: