{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počela četvrta međunarodna konferencija SASE

F
13.10.2009. u 10:00
0
0
Počela četvrta međunarodna konferencija SASE
0
Počela četvrta međunarodna konferencija SASE
Povodom osme godišnjice rada, Sarajevska berza vrijednosnih papira (SASE) organizirala je danas u Sarajevu 4. Međunarodnu konferenciju SASE o temi „Država i tržište kapitala - kako dalje?“.
Na konferenciji učestvuju predstavnici vlasti, eminentni stručnjaci iz oblasti finansija i tržišta kapitala, uključujući predstavnike regulatora, berzi, investicionih/uzajamnih fondova i predstavnici konsultanskih kuća.

Oni će razmjeniti mišljenja o aktuelnoj situaciji na tržištu kapitala BiH i regije, te sagledati perspektive i šanse njegovog budućeg razvoja u svjetlu ostvarenja ukupnog ekonomskog razvoja BiH.

Ove godine fokus konferencije je više na lokalnom tržištu i nastojanju da se ukaže na činioce i faktore koji mogu unaprijediti domaće tržište kapitala apostofirajući ulogu države, kao i nove projekte koji treba da budu ključni zamajac u tom procesu.

Kao i svake godine, korporativno upravljanje će biti jedna od tema konferencije, te će biti predstavljeni rezultati ankete o stanju i trendovima korporativnog upravljanju u posljednjih godinu dana u Federaciji BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: