{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Obveznice Balkan Investment banke uvrštene na Banjalučku berzu

F
1.6.2007. u 16:23
0
0
Obveznice Balkan Investment banke uvrštene na Banjalučku berzu
0
Obveznice Balkan Investment banke uvrštene na Banjalučku berzu
Na sjednici Komisije za kotaciju Banjalučke berze 31. maja odlučeno je da se obveznice Balkan Investment Bank AD Banja Luka uvrštavaju na službeno berzansko tržište – segment obveznice i ostali dužnički instrumenti.
Obveznicama Balkan Investment Bank AD Banja Luka počinje se trgovati 6. juna metodom kontinuirane javne ponude, a unos naloga u berzanski sistem trgovanja će biti moguć od 4. juna.

Prospekt prve emisije obveznica javnom ponudom Balkan Investment Bank AD Banja Luka u kojem su dostupne sve informacije u vezi s emisijom obveznica je dostupan na internet stranicama Banjalučke berze i internet stranicama emitenta.

Javnom ponudom putem berze emituje se 50.000 diskontnih obveznica nominalne vrijednosti 100 KM s godišnjom kamatnom stopom od 6,05 posto i rokom dospijeća od tri godine.

Početna cijena je 83,8297 KM. Kupac obveznice ima pravo na isplatu glavnice po nominalnoj vrijednosti od 100 KM na dan dospijeća 6. juna 2010.godine. Od dana emisije (6.6.2007. godine) do dana dospijeća (6.6.2010. godine) vlasnik obveznice može na berzi prodati obveznice po tržišnoj cijeni koja bi se trebala kretati od početne cijene (83,8297 KM) do nominalne vrijednost (100 KM).

Upis i uplata obveznica se vrši putem svih brokerskih kuća, s tim što će kod brokerske kuće emitenta Balkan Investment Banke kupovina i prodaja obveznica biti oslobođena provizije

Banjalučka berza neće naplaćivati provizije za uvrštavanje obveznica na službeno berzansko tržište i provizije na trgovinu obveznicama u cilju razvoja tržišta dužničkih instrumenata.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: