Potpisan Ugovor o saradnji
0

BBI Real Estate, Prostor i Inside by Ećo zajedno na projektu "Sarajevo Panorama"

Klix.ba
Kompanija BBI Real Estate potpisala je novi ugovor o saradnji u vezi sa završetkom projekta nekretnina "Sarajevo Panorama", izgrađenom u Starom Gradu

Osim postojeće saradnje sa agencijom Prostor, koja je ovlašteni agent za prodaju stanova kompleksa "Sarajevo Panorama", BBI Real Estate je sklopio saradnju sa kompanijom Inside by Ećo, koja je uredila enterijer oglednog stana za kupce. Također, Inside by Ećo za buduće kupce nudi uređenje enterijera, izradu namještaja, kao i stručne savjete na projektu "Sarajevo Panorama".

"Cilj zajedničke saradnje jeste pružiti kupcu potpun doživljaj i ugođaj prostora u kojem će on boraviti. Ovim projektom, osim prodaje stana, uključujemo i njegovo opremanje, kao i niz pogodnosti koje će naša kompanija pružiti kao mogućnost izbora potencijalnim kupcima. Samo neke od pogodnosti koje kupcima nudimo su: popusti pri kupovini namještaja koji se izrađuje po zahtjevu klijenta, stručni savjeti naših arhitekata i dizajnera, besplatan 3D prikaz, mogućnost kreditnog finansiranja namještaja, nagradna igra, kao i niz drugih pogodnosti", ističe Suhad Ećo, direktor kompanije Inside by Ećo.

Stambeni kompleks "Sarajevo Panorama" je malo naselje u Starom Gradu u ulici Alije Nametka na Mihrivodama, smješteno na cca. 1 km od Baščaršije. Odličan je izbor za svaku porodicu, idealan kompromis centralne lokacije i mirnog okruženja s čistim zrakom, sunčanim životnim prostorima i panoramskim pogledom na grad

Stanovi su već useljivi, a uknjižba pojedinačnih stanova u zemljišne knige bit će izrvšena do oktobra 2012. Kompanija Inside by Ećo omogućava popust u iznosu od 15 posto za kupovinu namještaja i opreme.

Projekt odlikuje visoki standard gradnje, maksimalno korištenje prostora, obilje prirodnog svjetla, te odlična toplinska i zvučna izolacija. Ugrađeni prvoklasni materijali garantiraju trajnost, ekološki su neškodljivi i obezbjeđuju ugodan ambijent življenja.

Ovo je četvrti realizirani projekt kompanije BBI Real Estate, koja je osim BBI Centra, čiji je vlasnik i upravitelj, izgradila i manje stambene jedinice u blizini Sarajevske pivare, kao i u ulici Ispod Budakovića u Starom Gradu.

Više o projektu "Sarajevo Panorama" možete pogledati na stranici www.sarajevopanorama.com , a više informacija o opremanju enterijera na www.inside.ba.