|

Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skypea

Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skypea
8
Klix.ba
24.9.2019. u 10:57
6
komentara
8

dijeljenja
Banjalučki brokeri prvi u regionu nude trgovanje na berzi preko Vibera i Skypea Ilustracija: Shutterstock
Nakon što je nedavno ponudio uslugu otvaranja brokerskog računa online, banjalučka brokerska kuća Eurobroker ide korak dalje u uvođenju noviteta, te sada svim klijentima nudi mogućnost otvaranja naloga putem Vibera i Skypea.
Trgovanje hartijama od vrijednosti postaje još jednostavnije i lakše uz nove načine davanja kupoprodajnih naloga, na potpuno novi način, putem Vibera i Skypea "Eurobrokeru“. Ova inovativna brokerska kuća je prethodno omogućila klijentima da trguju putem eTrading-a, Webmail-a, telefona i faksa.

Da bi klijent izdao nalog putem Vibera ili Skypea, potrebno je da ima otvoren brokerski račun i uredno potpisan Ugovor o brokerskom posredovanju te da u Viber ili Skype poruci precizno navede elemente naloga prema uputstvu. Nakon prijema poruke s elementima naloga, broker provjerava ispravnost iste te ukoliko su ispoštovani svi propisani uslovi, nalog se prima i unosi u sistem. Klijent se obavještava o zaprimljenom naloga, a poruka s nalogom se elektronski arhivira te se tako proces i završava.

U "Eurobrokeru" ponosno ističu da su jedina brokerska kuća u Bosni i Hercegovini i regiji koja svojim klijentima omogućava davanje kupoprodajnih naloga na ove načine.

U ovoj brokerskoj kući kažu da je njihov cilj svojim klijentima što više olakšati i pojednostaviti trgovanje na berzi.

Više informacija o otvaranju naloga putem Vibera i Skypea, trgovanju hartijama od vrijednosti (akcije, obveznice ratne štete i devizne štednje ...), ali i drugim uslugama, kažu u "Eurobrokeru“, zainteresovani mogu dobiti na njihovoj internet stranice www.eurobroker.ba.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...