{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Banjalučka pivara nastavila saradnju sa Biciklističkim klubom BSK

Klix.ba
24.4.2018. u 13:12
0
4
Banjalučka pivara nastavila saradnju sa Biciklističkim klubom BSK
0
Banjalučka pivara nastavila saradnju sa Biciklističkim klubom BSK
Banjalučka pivara je nastavila saradnju sa Biciklističkim klubom “BSK” koja je ozvaničena potpisivanjem sponzorskog ugovora između direktora Banjalučke pivare Nikolasa Penija i predsjednika kluba Vladimira Kuvalje.
Podrška sportskim organizacijama koje su od značaja za Banja Luku, Republiku Srpsku i BiH predstavlja strateško opredjeljenje jednog od najuspješnijih privrednih kolektiva u zemlji, a svečano potpisivanje novog sponzorskog ugovora usljedilo je svega nekoliko dana prije velikog sportskog događaja, biciklističke trke “Beograd-Banja Luka 2018”.

“Čini nam veliko zadovoljstvo što predstavljamo podršku i oslonac najstarijem bicikslističkom klubu u Banja Luci, koji je jedan od najuspješnijih ambasadora lokalne zajednice i kolektiv sa kojim dijelimo iste vrijednosti. To su promocija sporta, zdravog načina života, ekološka osvještenost i ljubav prema Banja Luci i Vrbasu”, poručili su iz Banjalučke pivare.

Rezultat saradnje između Banjalučke pivare i Biciklističkog kluba “BSK” koja traje već osam godina je kvalitetna promocija biciklizma, kao rekreativnog i profesionalnog sporta i „Nektara“ omiljenog domaćeg pivskog brenda, koji se potvrdio kao dokazani prijatelj sporta i kvalitetnih sportskih kolektiva.“Činjenica da smo obnovili saradnju u godini u kojoj Banjalučka pivara slavi 145 godina postojanja, za nas je dodatni motiv za nove sportske uspjehe i potvrda kvaliteta dosadašnjeg rada. Ponosni smo na dugu istoriju oba kolektiva koji, svaki na svoj način, predstavlja prepoznatljive Banjalučke brendove te nadamo dugoj i upješnoj saradnji, na obostrano zadovoljstvo”, izjavio je predsjednik Biciklističkog kluba BSK Vladimir Kuvalja.

U godini velikog jubileja Banjalučke pivare, dvanaesto izdanje biciklističke trke “Beograd-Banja Luka 2018”, najavljeno je kao do sada najveći sportski događaj ovoga tipa. Trka je na programu od 27. do 29. aprila, a po prvi put biće vožena kao etapna, sa startom u glavnom gradu Srbije i ciljem u Banja Luci.

Svjetska biciklistička unija (UCI) je trku svrstala u višu kategoriju (2.1), tako da su svoj dolazak najavile i neke od najpoznatijih svjetskih ekipa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: