TAČNO PRED LET
136

Promo / Balkan Transfer: Siguran i pouzdan prevoz od Sarajeva do Aerodroma Tuzla

Sponzorirani članak
Nedavno otvorena linija prema Beču učinila je Međunarodni aerodrom Tuzla još zanimljivijim za građane i građanke Sarajeva. Sa 14 destinacija i preko 600.000 putnika godišnje ovaj aerodrom je, uz sarajevski, najprometniji u BiH, i postaje sve atraktivniji. Bh. kompanija Balkan Transfer efikasno povezuje Tuzlanski aerodrom sa glavnim gradom BiH.

Balkan Transfer uslugu transfera do Tuzlanskog aerodroma nudi od 2017. godine te je prepoznat među putnicima kao najpouzdaniji prevoznik koji svakodnevno ima više polazaka i iz Sarajeva, i sa Tuzlanskog aerodroma. Vremena polaska su usklađena sa rasporedom letova, što ovo rješenje čini odličnim za potrebe putnika. Posebna prednost je što vozilo dolazi na vaša vrata, čime dodatno štedite i vrijeme i novac.

U Balkan Transferu posebnu pažnju poklanjamo sigurnosti putnika. Sva naša vozila su nova (prosječna starost vozila je 1 godina), održavamo ih u ovlaštenim servisima, a koristimo gume premium brandova. Ovakvim odnosom Balkan Transfer jasno šalje poruku putnicima da nam je njihova sigurnost i udobnost na prvom mjestu. Ali to nije sve. Vozači Balkan Transfera imaju veliko iskustvo, te striktno poštuju zakonske propise i interne procedure. Stoga ne čudi da je 98% naših putnika ocijenilo iskustvo putovanja s nama najvišom ocjenom.

Nijedan putnik Balkan Transfera nikada nije zakasnio na let. Dajemo garanciju da će vozilo uvijek biti na adresi u dogovorenom terminu, i da ćete na aerodrom ili sa aerodroma stići zadovoljni.

Vašu vožnju možete jednostavno rezervisati putem web-stranice http://www.balkantransfer.com ili pozivom našem centru za podršku i rezervacije na ‎061/240-230.