{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Balkan Investment Bank izdala najprestižniju karticu u BiH

F
2.3.2011. u 11:45
0
8
Balkan Investment Bank izdala najprestižniju karticu u BiH
0
Balkan Investment Bank izdala najprestižniju karticu u BiH
Balkan Investment Bank je, kao krunu desetogodišnjeg poslovanja, izdala najprestižniju platnu karticu na tržištu Bosne i Hercegovine - Visa Platinum karticu.
Ova kartica pripada grupi Visa Premium proizvoda i njenom korisniku pruža najviši nivo usluge, bilo kad i bilo gdje.

Namijenjena je osobama visokog društvenog i poslovnog statusa, osobama koje mnogo putuju, te vode dinamičan i sadržajan društveni i kulturni život.

"Sa željom da građanima BiH, koji žive dinamičnim životom i čiji životni stil zahtijeva savršenu organizaciju vremena, omogućimo vrhunsku uslugu i prepoznatljivost koja im pripada, izdali smo Visa Platinum karticu - najprestižniju karticu na našem tržištu i na taj način im omogućili da svoje najprofinjenije i posebne potrebe zadovolje na najprestižniji i najekskluzivniji način” izjavio je direktor Balkan Investment Bank Edvinas Navickas.

Visa Platinum kartica pruža brojne finansijske i druge povlastice, vrhunski kvalitet i dosljednost usluge u zemlji i inozemstvu, a vlasniku ove kartice Balkan Investment Bank je osigurala i privilegovano putničko i zdravstveno osiguranje.

U slučaju potrebnog liječenja i hitne medicinske njege, Visa Platinum kartica Balkan Investment Bank omogućava stalni pristup medicinskoj usluzi, saopćeno je ove banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: