biznis
0

Bagno svijet kupatila u Banjoj Luci

Sarajevo-x.com
U želji da se približi svojim kupcima Bagno lanac salona keramike i sanitarije početkom aprila otvara salon u Banjoj Luci. Salon sa preko 550 metara kvadratnih izložbenog prostora se nalazi na već poznatoj lokaciji salona keramike nekadašnjeg salona Art deco, u ulici Branka Popovića bb.

Salon Bagno je nastao kao odgovor na rastuću potrebu za visokokvalitetnim proizvodima i uslugama iz oblasti opremanja kupatila i interijera i danas predstavlja značajnu stepenicu razvoja u ponudi optimalnih rješenja za sve projektne ideje klijenata, bilo da su u pitanju kupci ili dizajneri interijera.

"Otvaranjem novog salona želimo građanima Banja Luke i ove regije približiti svjetske trendove u opremanju kupatila i omogućiti im da svoje domove obogate kupatilima koja će postati njihove oaze uživanja, odmora i obnavljanja energije. Pored širokog asortimana kvalitetne i pristupačne keramike i sanitarija, posjetiocima Bagno salona će biti na raspolaganju stručan tim koji će im pomoći da uz 3D prikaz realizuju svoju viziju savršenog kupatila", istakao je Dragan Grujičić, Bagno menadžer prodaje.

Sa ponosom ističu da su zadovoljstvo klijenata, potpuni servis i potpora najviši ciljevi Bagno tima. Osim kvalitetnog asortimana Bagno je ponosan na širok spektar usluga koje daju podršku u realizaciji zahtjevnih projekata: educirano prodajno osoblje, izrada predmjera, 3D vizualizacije, preporuke za kvalitetnu ugradnju, te praćenje i savjetovanje pri realizaciji projekta.

Unutar Bagno salona je i prostor za arhitekte opremljen sa svim neophodnim alatima, gdje su uz stručnu pomoć projekt menadžera u mogućnosti realizovati i najzahtjevnije ideje. A na kraju iz Bagno salona poručuju: "Inspirišu nas Vaši uspjesi, te se radujemo mogćnosti da postanemo dio njih!"