biznis
49

Promo / "Back to School" akcija u Domod trgovinama: Velika ponuda laptopa

Za sve svoje kupce Domod je i ove godine u okviru akcije "Back to school" pripremio niz povoljnosti kada je kupovina laptopa u pitanju kao i veliki izbor u ponudi svjetskih brendova poput HP, ASUS, Lenovo, Acer, Dell itd.

Tako u Domodu uz kupovinu laptopa Asus Vivo Book X541NA-GO134 za samo 519 KM na poklon dobivate školski ruksak sa priborom za vašeg školarca.

• Asus Vivo Book X541NA-GO134 (15,6” HD, CPU Intel Celeron Dual Core N3350 2.4GHz, VGA Intel HD500, RAM 4GB, HDD 500 GB, boja crvena, Garancija 2 godine) • Školski set (ruksak, pernica, 6 x sveska, olovke grafitna / hemijska / tehnička, set 12 drvenih bojica, set za geometriju, gumica, šiljalo i tempere) Pored toga trenutno se u ponudi nalazi Set HP laptop i HP printer po najboljoj cijeni u BiH od 469 KM • HP laptop 15 3FY75EA (15,6” HD, CPU AMD E2-9000e 2GHz, VGA AMD Radeon R2, RAM 4GB DDR4, HDD 500 GB, Boja Crna) + HP 2130 multifunkcijski Inkjet printer u boji sa opcijom skeniranja i kopiranja.

Takođe je bitno naglasiti da u okviru akcije "Back to school" u Domodu uz kupovinu označenih Samsung frižidera ili veš mašina, na poklon dobivate vaučer od 100 KM koji možete iskoristiti u Svjetlost knjižarama a od juče je startala i akcija na web shopu www.domod.ba gdje će prvih deset kupaca laptopa na poklon takođe dobiti školski set.

Domod je definitivno mjesto koje ne smijete zaobići u vašoj septembarskoj kupovini.

Kompanija Domod je svojim kupcima odavno poznata po tome što prati svjetske trendove kada je IT asortiman u pitanju te je ovlašteni prodavač svjetskih IT brendova. Godinama unazad je prepoznata kao kompanija kojoj kupci vjeruju kada je IT asortiman u pitanju pa svojom ponudom i ove godine zauzima jedno od vodećih mjesta na tržištu.