promo
38

Baby Centar omogućio besplatnu dostavu za online kupovinu

Baby Centar brine o zdravlju svojih vjernih kupaca te je obezbjedio kupovinu proizvoda putem web prodavnice, i omogućio besplatnu dostavu širom Bosne i Hercegovine.

Baby Centar prodavnice u Sarajevu, Banjoj Luci i Tuzli su u skladu s naredbama nadležnih institucija u vezi sa epidemiološkom situacijom zatvorene do daljnjeg. Znajući za potrebe trudnica, beba i mališana omogućena je onilne kupovina i dostava širom Bosne i Hercegovine.

Besplatna dostava na sve narudžbe preko 30 KM, a svi artikli sniženi su 5%.

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako težak posao, posebno u situaciji u kojoj se trenutno nalazimo u Bosni i Hercegovini i svijetu. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, to znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo zajedno lijepe trenutke i emocije, ali i pomognemo kada treba. Roditelji nam mogu pisati i javiti se putem društvenih mreža na našim Instagram i Facebook profilima", poručili su iz Baby Centra.

Za sva dodatna pitanja Baby Centar Vam stoji na raspolaganju i putem e-mail adrese: [email protected] ili info broja: 080 02 02 45.