biznis
0

B2B BiH: Vrijeme je za nove poslovne trendove

B2B BiH digitalna business web platforma putem inovativnih IT alata povezat će kompanije u B2C (business – to – consumer) i B2B (business – to –business) segmentu u realnom vremenu i omogućiti suvremena i moderna rješenja za povećanje prodaje i stvaranje idealnih marketinških prilika i aktivnosti.

Sam koncept B2B BiH projekta predstavljen je 21.4.2016. godine u Hotelu Europe u Sarajevu pred predstavnicima 100 najvećih bh. kompanija, kao i brojnim medijima.

Koristeći najnovije IT alate i trendove u svojoj strukturi B2B BiH će bh. kompanijama ponuditi novi pristup i olakšati komunikaciju sa svim ciljnim grupama u realnom vremenu, a svojim novim i sadašnjim kupcima i klijetnima omogućit će lakši i jednostavniji način dolaska do novih, svježih i pravovremenih informacija iz kompanije i njenih brandova.

Advanced Business Search, News Feed innovative, Direct comunnications, HR – Human Resources neki su od alata koji čine strukturu platforme.

Najveće bh. kompanije podržale su B2B BiH i opredijelile se za nove poslovne trendove, a srednje i male kompanije već uveliko slijede taj put.

Kompanije svoje Business profile mogu registrirati na www.b2bbih.ba kako bi se pronašli na platformi sa početkom njenog rada.