Tradicionalni događaj
89

Authority Partners Town Hall okupljanje: Izvrsni rezultati u prvoj polovici 2023. godine

Maja i Erol Karabeg
Maja i Erol Karabeg
Globalna softverska kompanija Authority Partners je jučer, 27. jula, održala svoje tradicionalno polugodišnje Town Hall okupljanje.

Town Hall okupljanje je događaj koji se dva puta godišnje organizuje na nivou kompanije radi evaluacije ostvarenih rezultata i komunikacije promjena i ciljeva za naredni period.

Jučerašnje okupljanje, na koje je pozvano preko 500 konsultanata i konsultantica sa pet kontinenata i iz 30 različitih zemalja svijeta, održano je u online formatu, te su, uz predstavljanje rezultata ostvarenih u toku prve polovine 2023. godine, predstavljeni i planovi za ostatak ove godine.

Amina Karić
Amina Karić

I pored izazovne ekonomske situacije na tržištu širom svijeta, u toku prve polovine 2023. godine Authority Partners bilježi sjajne rezultate - stabilan rast kompanije, visoka stopa zadržavanja konsultanata i konsultantica, očuvanje radnih mjesta u toku svjetske IT krize, te pokretanje i implementacija liderskog programa "Akademije izvrnosti", učešće u velikom broju edukacijskih programa i proširenja paketa benefita za konsultante i konsultantice.

Ističući značaj kontinuiranog rasta na individualnom i kolektivnom nivou, Erol Karabeg, suosnivač Authority Partnersa, na samom početku napominje:

"Prije 25. godina osnovali smo Authority Partners ne samo kao kompaniju, već i kao platformu za lični i profesionalni razvoj za sve naše konsultante i konsultantice širom svijeta. Svako od nas je poput ćelija u živom organizmu Authority Partnersa. Stoga, svi imamo potencijal, ali i odgovornost da doprinesemo našoj zajedničkoj viziji. Rast je jedna od osnovnih vrijednosti naše kompanije, a kontinuirano usavršavanje vještina i sposobnosti je od krucijalne važnosti za zajedničku budućnost", rekao je.

Proslava 25. godišnjice
Proslava 25. godišnjice

Authority Partners, kompanija čija je misija stvaranje tehnoloških rješenja koja pomažu klijentima širom svijeta da budu agilniji, produktivniji i sveukupno uspješniji, ove godine je proslavila 25 godina od osnivanja, te 18 godina kako uspješno posluje u našoj zemlji. Još od samog osnivanja uvrštava se među najuspješnije i najprosperitetnije kompanije svog profila u BiH.

Za više informacija o uslugama i prilikama posjetite web stranicu Authority Partners ili zapratite kompaniju na društvenim mrežama.