|

Authority Partners proslavio desetu godišnjicu postojanja u BiH: Uposlenici nagrađeni sa 10.000 KM

Authority Partners proslavio desetu godišnjicu postojanja u BiH: Uposlenici nagrađeni sa 10.000 KM
726
Sponzorisani članak
22.7.2015. u 16:24
0
komentara
726

dijeljenja
1/8
2/8
3/8
4/8
5/8
6/8
7/8
8/8
Authority Partners, jedna od najuspješnijih IT kompanija u Bosni i Hercegovini, proslavila je jučer, 21. jula 2015. godine, deset godina svog postojanja u BiH.
Formalni dio proslave održan je u Gradskoj vijećnici gdje su se prisutnima obratili direktori i osnivači firme, te po stažu najstariji uposlenici Authority Partners-a.
Najveći uspjeh i bogatstvo ove kompanije čine upravo uposleni, a u znak zahvalnosti za veliki doprinos i godine truda, rada i vjernosti, svi koji su u Authority Partners-u punih 10 godina nagrađeni su čekom u iznosu od 10, 000.00 KM.

Na proslavi je premijerno prikazan i korporativni video Authority Partners-a koji možete pogledati u nastavku.


Formalni dio u Vijećnici je završen zdravicom i zajedničkom fotografijom, a nastavak druženja je prebačen u Slogu gdje su uposleni zajedno sa svojim pratnjama uživali i zabavljali se do ranih jutarnjih sati.

Authority Partners Inc. je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već deset godina uspješno posluje u Sarajevu, a od maja 2015. godine i u Tuzli. Naša misija je stvaranje tehnoloških rješenja koja pomažu našim klijentima da budu agilniji, produktivniji i sveukupno uspješniji.

Glavne usluge koje Authority Partners pruža su: razvoj i arhitektura softvera, osiguranje kvaliteta, user experience i grafički dizajn, informacijska sigurnost, itd. Za više informacija posjetite: http://authoritypartners.com
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.