{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Atlantbh predstavio kancelarije na vrhu Bosmal City Centra

1.10.2015. u 11:50
848
72
Atlantbh predstavio kancelarije na vrhu Bosmal City Centra
848
Sinoć je uz prisustvo velikog broja prijatelja i partnera otvoren nesvakidašnji prostor jedne od najuspješnijih IT kompanija u BiH. Na više od 850 metara kvadratnih na posljednjem spratu Bosmal City Centra, iz bivšeg nikad otvorenog restorana, pruža se najljepši pogled na Sarajevo, pogled koji su rijetki imali priliku iskusiti. Od danas je to radno mjesto Atlantovaca.
Osim izvrsnog pogleda na grad, uposlenici Atlanbh uživat će u sobama za zabavu i odmor, a prostor krase fotelje, ležaljke, ljuljačke i sve ono što se ne može zamisliti u jednom poslovnom prostoru.

Iz kompanije Atlantbh kažu da već dvije godine rade na implementiranju projekta "Bolje radno okruženje". "Cijela priča o boljem radnom okruženju zasnovana je na jednostavnom postulatu: Sretni ljudi su oni koji imaju priliku raditi posao koji vole. Da bismo ljude napravili sretnima, želimo za njih stvoriti okruženje u kome će se osjećati dobro.", izjavio je Milad Čerkić, jedan od osnivača kompanije Atlantbh.

Na putu stvaranja boljeg radnog okruženja, Atlantbh je svojim uposlenicima omogućio da rade od kuće, iz parka ili sa bio kojeg drugog mjesta na kome se danas osjećaju dobro. “Uposlenici nisu dužni grijati stolice na radnom mjestu, to nije suština našeg biznisa”, poručio je Damir Ibrišimovic, jedan od osnivača Atlantbh. Pred toga uprava Atlantbh već odavno ne odobrava uposlenicima godišnji odmor, oni sami odlučuju kada im odmor treba, kada i koliko će odmora uzeti.

Ipak, postoji i druga strana priče o "Boljem radnom okruženju". Uposlenici Atlantbh sve ove benefite ne dobijaju bez poštivanja osnovnih principa rada. Od uposlenih se očekuje da budu otvoreni, dobronamjerni, odgovorni, kolegijalni i da uživaju u poslu koji rade.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: