{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Atinska i Banjalučka berza organizatori seminara u Banjoj Luci

F
18.9.2009. u 15:46
0
0
Atinska i Banjalučka berza organizatori seminara u Banjoj Luci
0
Atinska i Banjalučka berza organizatori seminara u Banjoj Luci
U Banjoj Luci od 21. do 24. septembra bit će održan seminar u organizaciji Atinske i Banjalučke berze radi edukacije učesnika na tržištu kapitala Republike Srpske.
Teme ovog skupa vezane su za upravljenje portfeljom, korporativno upravljanje, odnose s investitorima te tehnička i fundamentalna analiza cijena akcija.

Na seminaru će prisustvovati više od 60 predstavnika brokerskih kuća - članova Banjalučke berze, društava za upravljanje investicionim fondovima, preduzeća na službenom berzanskom tržištu i predstavnika institucija tržišta kapitala.

Predavači će biti i predstavnici Atinske berze.

Ovaj skup organizira se u okviru zajedničkog projekta Atinske i Banjalučke berze "X-net", koji za cilj ima regionalno povezivanje tržišta kapitala sedam zemalja.

Taj projekt će stvoriti infrastrukturne pretpostavke koje olakšavaju brokeskim kućama iz RS-a da trguju na berzama u regionu i brokerskim kućama iz regiona da putem brokerskih kuća iz RS-a mogu lakše da trguju na Banjalučkoj berzi.

Očekuje se da će "X-net" projekt povećati međunarodnu vidljivost tržišta Banjalučke berze te će inostranim investitorima olakšati investiranje na tržište kapitala RS-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: