Promo
6

Akcijska ponuda Vakufske banke: Nenamjenski/zamjenski krediti uz atraktivnu fiksnu kamatnu stopu

Ovaj kredit je idealna prilika za sve one koji trebaju brz i povoljan izvor sredstava za ulaganja u jesenskom periodu.

Vakufska banka je pripremila posebnu ponudu nenamjenskih/zamjenskih kredita sa fiksnom kamatnom stopom već od 2,99% NKS/4,45% EKS (na period od 60 mjeseci, bez naknade za obradu).

Sredstva iz kredita se odobravaju bez obzira na namjenu utroška, bez hipoteke, uz jednostavnu i brzu proceduru odobravanja kredita. Rok otplate je do 10 godina i iznos kredita je do 50.000,00 KM, što je trenutno maksimalan iznos kredita za nenamjensko trošenje na tržištu bez hipoteke.

Ovaj kredit je idealna prilika za sve one koji trebaju brz i povoljan izvor sredstava za ulaganja u jesenskom periodu, žele ostvariti uštedu zatvaranjem postojećih kredita, i konačno, imati dugoročnu sigurnost i kontrolu finansijskih obaveza kroz fiksni iznos rate.

Dodatna pogodnost je automatsko odobrenje prekoračenja po tekućem računu u iznosu do pet mjesečnih plaća ili priliva na račun klijenta, kao izvor sredstava za nenamjensko trošenje po potrebi. Osim toga, korisnici kredita su u akcijskom periodu oslobođeni plaćanja naknade za obradu ako se odluče za TOP paket proizvoda Vakufske banke, sa kojim inače ostvaruju dugoročne uštede kroz niže cijene proizvoda sadržane u paketu.

Uz sve ove pogodnosti, polica osiguranja kojom se obezbjeđuje kredit, pokriva od rizika smrti ili trajne invalidnosti do 50%, gubitka posla i rizik bolovanja.

U akcijskoj ponudi Vakufske banke su i nenamjenski/zamjenski krediti za penzionere do 50.000 KM uz atraktivnu kamatnu stopu, posebne pogodnosti i olakšice. Maksimalan rok otplate je produžen na deset godina, uz uslov da kredit dospijeva do 75. godine starosti korisnika. Visina kamatne stope na penzionerske kredite varira prema roku otplate, ali je fiksna tokom cijelog perioda korištenja kredita.