biznis
38

Akcija "Samo reci da sam te ja poslao" za Logosoft korisnike i njihove prijatelje

Klix.ba
Logosoft je pripremio iznenađenje za sve svoje pretplatnike, a ovoga puta je riječ o akciji pod nazivom "Samo reci da sam te ja poslao", koja će biti aktivna od 1. februara do 1. maja ove godine i u kojoj mogu učestvovati svi korisnici Logosoft usluga zajedno sa svojim prijateljima.

Naime, tokom ove akcije svi pretplatnici Logosofta moći će da preporuče xDSL usluge svojim prijateljima, kako bi zajedno sa njima ostvarili posebne bonuse koje je Logosoft specijalno kreirao samo za ovu priliku.

Ukoliko se njihovi prijatelji odluče da postanu novi korisnici xDSL usluga, Logosoft će korisniku koji je preporučio uslugu pokloniti bonus u vidu besplatne mjesečne pretplate za uslugu koju koristi, i to po jednu mjesečnu pretplatu za svakog prijatelja ponaosob. Postojeći korisnici mogu dovesti neograničen broj novih korisnika, a njihov bonus će biti aktiviran u roku 24 sata od potpisivanja ugovora sa novim korisnikom.

Sve što je potrebno jeste da se osoba koja postaje Logosoftov novi korisnik, prilikom potpisivanja ugovora, pozove na ime i prezime, te korisničko ime pretplatnika koji joj je uslugu preporučio.

Podsjećamo, svi Logosoft xDSL Internet paketi bazirani su na FLAT osnovi, koja omogućava neograničen pristup Internetu 24 sata dnevno, uz brzine pristupa i do 80 Mbps.

Zvijezda ponude Logosofta su xDSL bazirani paketi integrisanih usluga LoGO!, koji pored Interneta, Super TV-a i fiksne telefonije, sada imaju i mobilnu telefoniju sa najnižim cijenama SMS poruka u BiH, te brz i pouzdan mobilni Internet. Dobro poznate usluge Logosofta smještene su u LoGO! pakete: DUO+, TRIO, TRIO mobile, TRIO+, te QUADRO i QUADRO+.

Usluge Interneta, Super TV-a i fiksne telefonije su zasnovane na xDSL tehnologiji prenosa podatka velikom brzinom preko postojeće telefonske linije, bez dodatnih troškova za njeno korištenje. Takođe, Logosoft xDSL paketi omogućavaju istovremeni prijenos podataka i govora, pa telefonska linija neće biti zauzeta dok korisnici surfaju Internetom.

NAPOMENA: U akciji "Samo reci da sam te ja poslao" mogu učestvovati sva fizička lica koja su pretplatnici usluga Logosofta.