{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


20 miliona KM kredita sa fiksnim kamatama

S
31.8.2010. u 12:43
0
6
20 miliona KM kredita sa fiksnim kamatama
0
20 miliona KM kredita sa fiksnim kamatama
Hypo Alpe Adria banka AD Banja Luka pokrenula je veliku kreditnu akciju u Republici Srpskoj i Brčko distriktu od 20 miliona KM u pet kreditnih linija, u kojima će kamatne stope biti fiksne na rok otplate do sedam godina.
Akcijska ponuda trajat će do kraja godine, a građani će moći da apliciraju za kredite - stambene, nenamjenske, za automobile, za reprogram postojećih obaveza, te kredite bez žiranata, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću ove banke.

U saopštenju se precizira da će se kamatne stope na ove kredite kretati nominalno od 8,75 odnosno, efektivno, od 9,16 posto, te da se neće mijenjati tokom cijelog otplatnog roka.

"Mi smo jedna od rijetkih banaka na domaćem tržištu koja je u isto vrijeme ponudila nekoliko kreditnih linija sa fiksnim kamatnim stopama", navodi u pisanoj izjavi Samuel Vlčan, direkor Hypo Alpe Adria banke AD Banja Luka.

Iz ove banke poručuju da će se krediti za reprogram postojećih kreditnih obaveza prema Hypo ili drugim bankama odobravati za reprogram stambenih kredita preko kreditne linije za stambene kredite i za reprogram nenamjenskih kredita preko kreditne linije za nenemjenske kredite.

Detaljnije informacije o ovoj akciji zainteresovani mogu naći na internet stranici Hypo banke ili u njenim poslovnicama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: