{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žuti anđeo za izvanrednu kvalitetu

18.1.2013. u 19:39
1
3
Žuti anđeo za izvanrednu kvalitetu
1
ADAC je Audiju A3 dodijelio "Žutog anđela 2013“ u kategoriji "Kvalitete“. Za ovogodišnji "Gelber Engel“, kao jedan od najprestižnijih trofeja u automobilskoj industriji, konkurisala su 52 modela iz 28 različitih marki.

Rezultati se baziraju na ADAC-ovoj statistici kvarova, online barometru o zadovoljstvu kupaca kao i na anketi o zadovoljstvu servisnih klijenata Auto kluba.

Prilikom preuzimanja nagrade u kraljevskoj crkvi Svih svetih u Minhenu, Werner Zimmermann, Audijev šef odjela za osiguranje kvalitete, izjavio je: "A3 je 1996. utemeljio segment premium kompaktnih automobila i do danas drugima služi kao orijentir po pitanju kvalitete i pouzdanosti. Potpuno smo uvjereni da će i njegova treća generacija ponuditi vrhunski nivo kvalitete."

Ogromno povjerenje kupaca uživa i Audi A6: on je zauzeo odlično drugo mjesto, dok se A4 plasirao također visoko na peto mjesto.

Nagrada "Gelber Engel“, kao najznačajnije njemačko mjerilo efikasnosti i imidža marki automobila, dodjeljuje se godišnje u pet kategorija: kvaliteta, automobil budućnosti, inovacija i ekologija, ličnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: