Priprema za zimske uslove vožnje
0

Zimski servis u F-AC

Sarajevo-x.com
U periodu od 15.10.2011. do 15.11.2011. godine u ovlaštenim servisima F-AC u Banjoj Luci i Mostaru, kupcima i vlasnicima automobila F-AC je odlučio olakšati pripremu automobila za zimske dane.
F-AC je odlučio pomoći svojim kupcima, i onima koji to tek imaju namjeru postati, u periodu prelaska u zimske dane. Pored kompletnog pregleda automobila, nudi se i besplatna usluga zamjene ulja i rashladne tekućine, a kupljeno ulje i rashladna tekućina bit će dostupni po jedinstvenoj, 50% nižoj cijeni, po principu „jedan litar kupite, drugi dobijete besplatno“.

Vlasnicima je ponuđeno da svoje automobile prije zime zaštite visokokvalitetim, potpuno sintetičkim motornim uljem po Ford specifikaciji (WSS-M2C913-C). Ovom mogućnošću servisi F-AC nude opciju uštede na više nivoa, jer redovna zamjena ulja i provjera antifriza optimizira performanse motora, sprječava pojavu korozije sistema i pregrijavanje motora i što je možda i najvažnije, smanjuje potrošnju goriva.

Jedinstvenu servisnu akciju svi vlasnici automobila mogu iskoristiti u servisima koji se nalaze u Mostaru, Rodoč-Konjusi bb i Banoj Luci, Bilećka bb (kod Prijedorske petlje).