{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zimski servis u F-AC

S
19.10.2011. u 14:41
0
1
Zimski servis u F-AC
0
U periodu od 15.10.2011. do 15.11.2011. godine u ovlaštenim servisima F-AC u Banjoj Luci i Mostaru, kupcima i vlasnicima automobila F-AC je odlučio olakšati pripremu automobila za zimske dane.

F-AC je odlučio pomoći svojim kupcima, i onima koji to tek imaju namjeru postati, u periodu prelaska u zimske dane. Pored kompletnog pregleda automobila, nudi se i besplatna usluga zamjene ulja i rashladne tekućine, a kupljeno ulje i rashladna tekućina bit će dostupni po jedinstvenoj, 50% nižoj cijeni, po principu „jedan litar kupite, drugi dobijete besplatno“.

Vlasnicima je ponuđeno da svoje automobile prije zime zaštite visokokvalitetim, potpuno sintetičkim motornim uljem po Ford specifikaciji (WSS-M2C913-C). Ovom mogućnošću servisi F-AC nude opciju uštede na više nivoa, jer redovna zamjena ulja i provjera antifriza optimizira performanse motora, sprječava pojavu korozije sistema i pregrijavanje motora i što je možda i najvažnije, smanjuje potrošnju goriva.

Jedinstvenu servisnu akciju svi vlasnici automobila mogu iskoristiti u servisima koji se nalaze u Mostaru, Rodoč-Konjusi bb i Banoj Luci, Bilećka bb (kod Prijedorske petlje).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: