{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Ženevski auto sajam u fotografijama

S
8.3.2012. u 10:32
0
7
Ženevski auto sajam u fotografijama
0
Nakon duge i teške zime kao jedan od prvih znakova proljeća dolazi dugo očekivani sajam automobila u Ženevi. Ove godine "International Motor Show" u Ženevi bilježi svoje 82. izdanje, a skladno tradiciji, količinu noviteta i premijera na ovom sajmu teško je čak i nabrojati.
Kao i svake godine, i ovaj put sajam automobila u Ženevi uz same premijere želi poslati i neku posebnu poruku. Očekivano, naglasak je na zaštiti životne sredine i ekološkim automobilima, pa je tako sajam otvoren objavom da su nagradu "Car of the Year 2012" osvojili električni blizanci, Chevrolet Volt i Opel Ampera.

Ipak, ne treba imati iluzije da se ove godine u Ženevi mogu pogledati samo brojni bijeli električni automobili. Ima tu svega, od radikalnih i uglavnom neukusno pripremljenih tunerskih uradaka, do prave egzotike koja će većini posjetilaca ostati samo u snovima.

Pogledajte neke od ovogodišnjih najzanimljivijih premijera u Ženevi, a za one sa viškom slobodnog vremena i novca ističemo da će vrata sajma biti otvorena do 18. marta, te da svakako vrijedi posjetiti jednu od najboljih auto-izložbi na svijetu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: