Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niste provjerili,nego prepisali,ili ukrali sa indexa,jucerasnji text!
Jbt a ja baš htio ostaviti komentar kako je dobar tekst...
Dami svi predjemo na ljevu stranu onda bi Englezi prešli na desnu 👍😃
Budalasi neka ih neka se pate cim izadju sa ostrva.
Pozdravi si mamuuuuuu 😝😝😝
Ko je desnjak treba vozit lijevom i obrnuto.
Voze Englezi i njihove kolonije. Zato sto su blesavi.
ChatGPT-ah članak
A pa,jbg neko Pise lijevom neko desnom engleske kolonije većinom voze ljevom
Kako kaze Brnabic vsc su krenuli bez vozaca da voze, samo sto nije znala da oni stotinama godina voze tako zaprezna kola, covjek pijan lezi, a konj ide sam.
Prvi ikada proizvedeni automobili imali su volan na desnoj strani i to dugo vremena. Nije bila bitna marka automobila ili zemlja porijekla. Zato Britanci kažu da mi vozimo pogrešnom stranom.....
Auto transport ce postati ubrzo bez potrebe za vozacima. LIDAR i AI Tiny su napredovli i bit ce dovoljno samo sjesti u auto.
Zato sto su zemlje koje voze desnom stranom bivse engleske kolonije,mislim neke od njih su bivse,a Englezi i dalje kontrolisu Australiju,Novi Zeland i Kanadu
Zato sto su tersuzi
kod nas mnogi koji su se preko stranke asfalta docepali... voze u sve tri strane...najcesce sredinom...