Promo
0

Vrhunske usluge Vulco servisa dostupne na 14 lokacija u BiH

Prošle sedmice su se na strateškom susretu održanom u Sarajevu sastali Vulco partneri, vlasnici i predstavnici Vulco servisnih centara u Bosni i Hercegovini. Tokom događaja nekoliko riječi posvećeno je aktualnim aktivnostima i izazovima, a glavni naglasak bio je na planiranju budućeg poslovanja i širenju Vulco lanca u Bosni i Hercegovini.

Svojom multinacionalnom mrežom brzih servisa, Vulco obezbjeđuje vozačima visokokvalitetne proizvode i usluge koji će u potpunosti udovoljiti njihovim limenim ljubimcima. U Europi Goodyear brzi lanac ima više od 2.000 servisnih centara, a od 2016. godine prisutan je i u Bosni i Hercegovini, gdje danas svoje usluge pruža 14 Vulco servisa.

Mreža Vulco servisa nudi vlasnicima vozila brzinu i vrhunski kvalitet usluge, široku ponudu proizvoda te ljubazno osoblje koje je zaštitni znak svih Vulco centara. Lanac prodajno-servisnih centara neprestano raste, a trenutno vozači širom Bosne i Hercegovine mogu birati između 14 poslovnica. U budućnosti se planira širenje na više od 40 servisnih centara.

Na susretu je Piotr Nowakowski, direktor maloprodajnog Vulco lanca za područje Evropa istok, objasnio planove razvoja Vulco mreže u Bosni i Hercegovini. "Našim kupcima želimo ponuditi vrhunske usluge i zato ostajemo predani visokim standardima, a istovremeno im se želimo još više približiti. Zbog toga nastavljamo s investicijama u neprestan razvoj Vulco mreže na bosanskohercegovačkom tržištu. U svoju mrežu uključujemo najbolje vulkanizere koji svoj posao izvršavaju pažljivo i na najvišem nivou kvaliteta".

Vulco centri su dobro poznati po kvalitetnim uslugama i po svom žuto-plavom vanjskom izgledu. Vozači prilikom posjete Vulco servisima mogu pronaći bogat izbora guma za sve vrste vozila, a također je moguće obaviti i brzi servis vozila - zamjenu ulja, amortizera, kočnica i slično.

Pouzdanost dugogodišnje tradicije

Vulco mreža djeluje pod pokroviteljstvom koncerna Goodyear, koji je razvio lanac vulkanizerskih servisa u SAD-u prije više od 40 godina i tako prvi uveo koncept maloprodajnih lanaca kakve poznajemo i danas. Zbog uspješnosti lanca u SAD-u, 1996. godine Vulco je osnovan i u Francuskoj, kao dopunska djelatnost koncerna Goodyear, odnosno kao potporni koncept koji je nastao zbog želje za širenjem i kvalitetnim uslugama.

Danas u Evropi djeluje više od 450 Vulco servisa. Najviše prodajno-servisnih jedinica servisne mreže Vulco nalazi se u Francuskoj, a lanac je jako raširen i u Španiji, Belgiji, Sloveniji i Hrvatskoj.