PROMO
4

Garantovano siguran izbor najpovoljnijih vozila: Vozila kao nova već od 249 KM mjesečno u Kia centru Sarajevo

U Kia centru Sarajevo nude vam veliki izbor provjerenih polovnih vozila svih marki koja su pregledana u 110 tačaka i imaju poznatu historiju uz velike popuste.

U provjerena vozila iz svoje ponude čak su toliko sigurni da vam daju 365 dana garancije na motor i manuelni mjenjač na sva vozila!

U ponudi su vozila koja još mirišu kao nova, svih marki i cjenovnih razreda, isključivo najvišeg kvaliteta, što je ujedno i razlog zašto vam mogu dati čak 365 dana garancije – svako vozilo iz ponude temeljno je pregledano u 110 tačaka i ima poznatu servisnu historiju, kao i mogućnost dokupa do 2 godine garancije. Uz to, u ponudi su odlični uslovi finansiranja, zamjena staro za staro i širok izbor auto osiguranja.

Pošto kupovina vozila mora biti izuzetno racionalna i sigurna Kia centar Sarajevo nudi:

  • Vozila pregledana u 110 tačaka
  • Poznatu historija vozila
  • Velike popusti
  • Odlične uslove finansiranja
  • Zamjena staro za staro
  • Širok izbor auto osiguranja

Više o ponudi, koja traje samo do kraja septembra saznajte klikom ovdje.

Vrhunski servisni centar: Pored bogate ponude polovnih vozila svih marki Kia servisni centar Sarajevo je opremljen i vrhunskom opremom i tehnikom po najvišim korporativnim standardima – centar posjeduje 15 dizalica, liniju za kompjutersku dijagnostiku, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, mašine za punjenje klima uređaja itd., a svi kvarovi otklanjaju se u najkraćem mogućem roku.

Iskoristite akcijsku ponudu i odvezite svog novog ljubimca već za 249 KM mjesečno!