auto
0

Veliki uspjeh "F-Autocentra Sa"

Sarajevo-x.com
Još jedna osvojena nagrada i veliki uspjeh "F-Autocentra Sa" i uposlenika Almira Didovića dokaz su sinergije kompanije i uposlenika, svjetski primjer da svaki uloženi novac u obuku zaposlenika ima neprocjenjivu vrijednost i predstavlja investiciju koja biva višestruko vraćena.

"Vista“ takmičenje najboljih djelatnika u postprodaji koje organizira Volvo Car Austria GmbH se održava u kategorijama: kvaliteta servisnih rješenja, QB akcije- odrađivanje servisa, naručivanje dijelova-statistika, TIE izvještaji kvaliteta, accessories vs dijelovi statistika, sudjelovanje u Vista natjecanju i doprinosa lokalnim izvještajima.

Ove godine kao i prethodnih konkurencija je bila žestoka, pa je finalni poredak bio neizvjestan do samog kraja takmičenja te stoga tek u fotofinishu nagradu najboljeg djelatnika postprodaje u svim kategorijama zasluženo osvojio Almir Didović iz Sarajeva.

Ovaj rezultat predstavlja poticaj za dalji razvoj u budućnosti, a samim tim dokaz da F-Autocentar nimalo ne zaostaje kako u svojim postprodajnim uslugama, tako ni u svim ostalim segmentima svoje djelatnosti za europskom autocentrima.

Jedno je sigurno, u budućnosti se može očekivati još nagrada u rukama "F-Autocentra“ i naravno njihovih uposlenika.