{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Veliki uspjeh "F-Autocentra Sa"

S
20.11.2007. u 10:12
0
0
Veliki uspjeh "F-Autocentra Sa"
0
Veliki uspjeh "F-Autocentra Sa"
Još jedna osvojena nagrada i veliki uspjeh "F-Autocentra Sa" i uposlenika Almira Didovića dokaz su sinergije kompanije i uposlenika, svjetski primjer da svaki uloženi novac u obuku zaposlenika ima neprocjenjivu vrijednost i predstavlja investiciju koja biva višestruko vraćena.
"Vista“ takmičenje najboljih djelatnika u postprodaji koje organizira Volvo Car Austria GmbH se održava u kategorijama: kvaliteta servisnih rješenja, QB akcije- odrađivanje servisa, naručivanje dijelova-statistika, TIE izvještaji kvaliteta, accessories vs dijelovi statistika, sudjelovanje u Vista natjecanju i doprinosa lokalnim izvještajima.

Ove godine kao i prethodnih konkurencija je bila žestoka, pa je finalni poredak bio neizvjestan do samog kraja takmičenja te stoga tek u fotofinishu nagradu najboljeg djelatnika postprodaje u svim kategorijama zasluženo osvojio Almir Didović iz Sarajeva.

Ovaj rezultat predstavlja poticaj za dalji razvoj u budućnosti, a samim tim dokaz da
F-Autocentar nimalo ne zaostaje kako u svojim postprodajnim uslugama, tako ni u svim ostalim segmentima svoje djelatnosti za europskom autocentrima.

Jedno je sigurno, u budućnosti se može očekivati još nagrada u rukama "F-Autocentra“ i naravno njihovih uposlenika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: