{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U djedovoj i bakinoj garaži pronašao Lamborghini Countach

13.8.2018. u 10:12
729
97
U djedovoj i bakinoj garaži pronašao Lamborghini Countach
729
Neimenovani muškarac je otkrio pravo blago u garaži koja pripada njegovim baki i djedu, a radi se o Lamborghiniju Countach iz 1981. godine.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Countach je pripadao djedu koji je preminuo, a koji ga je kupio osamdesetih dok se bavio poslom s egzotičnim automobilima. Međutim, troškovi osiguranja su bili previsoki kako bi djed nastavio posao pa je stoga odlučio samo zadržati nekoliko automobila koji su stajali u garaži više od 20 godina. Među automobilima je i crveni Ferrari 308.

Lamborghiniju je potrebno čišćenje i restauracija jer je zub vremena definitivno učinio svoje, posebno kada je riječ o ovoj vrsti automobila.

"Vidio sam ga prvi put od djetinjstva. Kada sam skinuo pokrivač osjećao sam se kao arheolog. Da se ja pitam, očistio bih unutrašnjost i doveo ga u vozno stanje, ali eksterijer ne bih mnogo dirao. Automobil ima karakter i priča priču po kojoj se razlikuje od ostalih. To cijenim više od savršenog laka. Baka se namjerava riješiti automobila, ali oni zasad nisu zvanično na prodaju. Naravno da želim automobile, ali ja ne bih mogao ništa napraviti s njima, čak ni kad bih ih naslijedio", napisao je korisnik Reddita koji je objavio fotografije automobila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: