{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Renntech tunirao Mercedes-AMG GT R

25.5.2018. u 14:18
1
9
Renntech tunirao Mercedes-AMG GT R
1
Mercedes-AMG GT se može dobiti u različitim verzijama, standardnu ponudu čini GT Coupe s respektabilnih 469 KS, potom slijedi GT C sa 550 KS, a na vrhu ponude se nalazi GT R sa 577 KS koji je spreman za stazu. Tu je i novi četverovratni GT. Ipak, njemački tuner Renntech smatra da AMG GT treba imati više snage.
Renntech sada nudi mogućnost poboljšanja za AMG GT R, zahvaljujući kojima on isporučuje 612 i 825 KS u zavisnosti od paketa. Snažnija verzija nazvana AMG GT R825 isporučuje 825 KS i 850 Nm obrtog momenta, a sve to zahvaljujući većem trubopunjaču, softverskim modifikacijama blow-off ventilima, novom visokoprotočnom zračnom filteru i drugim poboljšanjima koja se odnose i na mjenjač te kvačilo.

Znatan doprinos boljim performansama daje i unikatni paket za poboljšanje aerodinamike, koji uključuje prednji branik agresivnijeg izgleda s oštrijim bočnim spliterima, a tu je stražnji spojler, set laganih Vossen naplataka sa Michelin Pilot Sport Cup 2 ZP gumama.

Sva ova poboljšanja koštaju dodatno na već osnovnu cijenu od 157.000 dolara, tako da će "finalni proizvod" koštati blizu 200.000 dolara.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: