{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Renntech tunirao Mercedes-AMG GT R

25.5.2018. u 14:18
1
9
Renntech tunirao Mercedes-AMG GT R
1
Mercedes-AMG GT se može dobiti u različitim verzijama, standardnu ponudu čini GT Coupe s respektabilnih 469 KS, potom slijedi GT C sa 550 KS, a na vrhu ponude se nalazi GT R sa 577 KS koji je spreman za stazu. Tu je i novi četverovratni GT. Ipak, njemački tuner Renntech smatra da AMG GT treba imati više snage.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Renntech sada nudi mogućnost poboljšanja za AMG GT R, zahvaljujući kojima on isporučuje 612 i 825 KS u zavisnosti od paketa. Snažnija verzija nazvana AMG GT R825 isporučuje 825 KS i 850 Nm obrtog momenta, a sve to zahvaljujući većem trubopunjaču, softverskim modifikacijama blow-off ventilima, novom visokoprotočnom zračnom filteru i drugim poboljšanjima koja se odnose i na mjenjač te kvačilo.

Znatan doprinos boljim performansama daje i unikatni paket za poboljšanje aerodinamike, koji uključuje prednji branik agresivnijeg izgleda s oštrijim bočnim spliterima, a tu je stražnji spojler, set laganih Vossen naplataka sa Michelin Pilot Sport Cup 2 ZP gumama.

Sva ova poboljšanja koštaju dodatno na već osnovnu cijenu od 157.000 dolara, tako da će "finalni proizvod" koštati blizu 200.000 dolara.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: