Izgleda još agresivnije
10

Prior Design pripremio široki body kit za Porsche Taycan

D. B.
Tuniranje električnih automobila nije ništa novo za Prior Design, a posljednji u nizu je Porsche Taycan.

Dosad smo vidjeli nekoliko električnih automobila koje je tunirao Prior Desing, a uglavnom se radi o Teslinim vozilima. Međutim, došao je red na Porsche Taycan za koji iz studija kažu da je "savršena platforma za vozilo jednostavno predodređeno za tuning".

Gledajući fotografije u galeriji, jasno je da se radi o tipičnom projektu Prior Designa koji je pripremio kompletan široki body kit i tako unaprijedio izgled već agresivnog Taycana. Također, dodatno je naglašena sportska priroda ovog modela masivnim fiksiranim spojlerom na stražnjem dijelu.

Kao što se moglo i očekivati, Taycan je dobio široke blatobrane sa dodatnim otvorima za zrak naprijed. Zahvaljujući ovim ekstenzijama karoserije, Taycan je sada 60 mm širi naprijed, odnosno 100 mm nazad. Njemački specijalisti obećaju da će se svi okretati za ovako modificiranim Taycanom.

Šire blatobrane prate pragovi agresivnijeg izgleda, kao i 22-inčne felge s pet duplih krakova. Tu su i difuzori na oba branika, tako da Taycan izgleda još niže.

Prior Desing poručuje da se sve komponente mogu napraviti od visokokvalitetnog karbona, a u ponudi će biti i nešto manje dramatičan body kit bez širih blatobrana.

Cijena je dostupna na upit.