Prior-Design predstavlja široki i zastrašujući Audi A7

Prior-Design predstavlja široki i zastrašujući Audi A7
152
E. Z.
24.8.2019. u 12:50
17
komentara
152

dijeljenja
Prior-Design predstavlja široki i zastrašujući Audi A7
Tunerska kompanija Prior-Design GmbH predstavila je paket prerada za novi Audi A7, a koji ga čini toliko širokim i ekstremnim da i sportski RS modeli pored njega izgledaju potpuno obični i bezazleni.
Prior-Design je tunerska kompanija poznata po ekstremnim preradama, ali i po vrhunskoj izradi i kvaliteti, pa tako njihove prerade izgledaju vrlo dobro i dorađeno.

Za novi Audi A7 tako su napravili paket prerada koji je u skladu sa njihovim stilom. Prije svega su razvili aerodinamički "widebody" komplet pod imenom PD780R koji je potpuno transformisao Audi A7 Sportback. Najočitija i najveća promjena svakako su velika proširenja na blatobranima, a zanimljivo je da na automobilu kao što je A7 koji je dizajnerski zasnovan na oštrim linijama odlično stoje zaboljena i velika proširenja koja su dizajnirali u Prior Designu. Sa ovim proširenjima A7 izgleda još širi i niži, te u tamno sivoj boji izgleda zaista agresivno poput jednog supersportskog automobila.


Naravno, osim vizuelne funkcije ova proširenja su tu primarno da "udome" veće felge, te ujedno omoguće znatno širi trag točkova koji ima Priorov A7. Naravno, ni felge nisu mole biti bilo koje, a logično je da su odabrane one iz Prior-Design Wheels podružnice. Odabran je model PD5 Forged koje kombinuju izgled savremenih višekrakih felgi sa klasičnim trodijelnim felgama. U veličini od 22-inča i sa konkavnim oblikom na zadnjoj osovini A7 sa ovim felgama iugleda zaista spektakularno.

Za potpun izgled Prior-Design je odabrao i H&R sportske opruge kojima je A7 dodatno spušten, a što se odlično uklopilo uz široki izged sa proširenjima i velikim felgama.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...