Još jedan projekt u nizu
10

PerformMaster tunirao Mercedes-AMG G63: Agresivniji izgled i više snage

D. B.
Nakon što je Mercedes-AMG G63 bio osnova za projekte poznatih tunera kao što su Brabus, Mansory i Hofele, isto je učinio PerformMaster i možda napravio najbolji posao.

Paket koji su specijalisti u PerformMasteru pripremili za G63 uključuje proširenja blatobrana, prednji branik sa spliterom i dodatnim LED dnevnim svjetlima, stražnji branik s difuzorom i dodatnim otvorima za strujanje zraka. Postoji i drugi paket koji na pomenute komponente dodaje karbonski dodatak na poklopcu motora, karbonski krovni spojler i crveni karbonski stražnji spojler.

Agresivniji izgled prate i poboljšanja 4,0-litarskog V8 motora. Zahvaljujući PerformMasterovom PEC tuning modulu s Boschovim instalacijama, motor sada razvija 805 KS i 1.020 Nm obrtnog momenta.

Povećanje obrtnog momenta je rezultiralo boljim ubrzanjem, tako da G63 sada od 0 do 100 km/h stiže za 3,9 sekundi umjesto za 4,5 sekundi. Tuner nudi punu garanciju na motor, mjenjač, turbopunjač i diferencijal.

Prvih osam kupaca punog paketa će dobiti šansu da učestvuju u ekskluzivnom PerformMaster G63 događaju zajedno s Berndom Maylanderom, vozačem safety cara u Formuli 1. Kulminacija eventa će biti prilika za vožnju modela Mercedes-AMG GT4, a Maylander će biti suvozač.

Vezani članci