Simpatičan mali terenac
60

Ovaj Suzuki Jimny je minijaturni klon Brabusa 800

D. B.
Oni koji su "zaljubljeni" u Mercedes-AMG G63, ali ga ne mogu priuštiti, postoji povoljnija alternativa.

Riječ je o Suzukijevom modelu Jimny, koji predstavlja minijaturni klon modela Mercedes-AMG G63, odnosno Brabusa 800.

Jimny je dobio mnogo više od body kita, njegova cijela unutrašnjost je modificirana te je unaprijeđena Brabusovim komponentama, tako da Jimny izgleda luksuzno kao i pravi G800.

Inače, Suzuki Jimny uživa u simpatijama ljubitelja automobila širom svijeta, jer ovaj minijaturni "kutijasti" terenac predstavlja kombinaciju off-road mogućnosti, cjenovne pristupačnosti i ekonomičnosti. Osim popularnosti na tržištu u standardnoj formi, Jimny privlači pažnju i tunera koji različitim body kitovima transformišu ovaj model u minijaturnu verziju mnogo većih terenaca, tako da postoje paketi koji će pretvoriti Jimny u klonove legendi poput Land Rover Defendera, Ford Bronca i Mercedesove G-Klase.

Upravo ovaj Jimny je modificiran ne samo da izgleda kao Mercedesova G-Klasa, nego kao Brabusova tunirana verzija tog modela. Jimny je dobio široki body kit agresivnog izgleda te brojne unikatne Brabusove detalje. Konačni rezultat je savršen minijaturni klon Brabusa 800, a mnogi će reći da izgleda "uzbudljivije" od pravog modela.