Ovaj Cayenne spreman je za putovanje od Austrije do Južne Afrike

Ovaj Cayenne spreman je za putovanje od Austrije do Južne Afrike
13
E. L.
24.3.2020. u 10:16
6
komentara
13

dijeljenja
Ovaj Cayenne spreman je za putovanje od Austrije do Južne Afrike
Iza projekta dorađivanja Porsche Cayenna prve generacije stoji njemačka tuning kompanija Delta 4x4 u kojoj se bave samo terenskim automobilima.
Da u njemačkoj tuning kompaniji Delta 4x4 odlično znaju kako da od asfaltu okrenutog SUV-a naprave beskompromisnog terenca koji se može nositi sa bespućima Afrike, ponajbolje pokazuje posao koji su po narudžbi avanturistički nastrojenog vlasnika uradili na Porscheovom Cayennu prve generacije.A vlasnik Shane Oosthuizen želio je Cayenne koji može izdržati sve izazove na putu od Austrije (gdje je donedavno radio) do kuće u Južnoafričkoj Republici.

Iz Delte je na kraju izašao „Mad Max“ Cayenne na novom kompletu 20-inčnih felgi na kojima su adekvatne gume. Dorade na zračnom ovjesu rezultirale su znatno povećanim rastojanjem između podnice i tla. Tu su i nezaobilazna mnogobrojna dodatna svjetla i krovni nosač na kojem su pored šatora za spavanje učvršćeni i kanisteri za gorivo, a na petim vratima je rezervni točak punih dimenzija.Oosthuizen je zbog pandemije koronavirusa put prema jugu Afrike morao odložiti do jula, ali ne sumnja da će na kraju stići kući s Cayennom iza kojeg stoje eksperti i entuzijasti iz Delte 4x4. Sretno!
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...