Samo 100 primjeraka
9

Opel Zafira nakon Irmscherove "magije" izgleda sjajno

D. B.
Njemački tuner Irmscher je odlučio unaprijediti izgled Opelovog kombija Zafira te je svoju kreaciju nazvao Black Phantom 2.0.

Irmscher će proizvesti svega 100 primjeraka modificirane Zafire, koja se na prvi pogled razlikuje od standardne po mat crnoj boji zaduženoj za dramatičniji izgled. Kontrast prave zlatni detalji na prednjem braniku, prednjoj masci kao i na bočnim profilima. Klijenti koji ne žele zlatne detalje mogu ih dobiti u crvenoj boji.

Irmscher se odlučio za set crnih 20x8,5-inčnih Hydra Star felgi za koje tvrdi da omogućavaju Zafiri da se vozi kao da je na šinama.

Ostale promjene uključuju novi prednji lip spojler i redizajnirane pragove koji izgledaju više sportski od standardnih, a tu je i nešto drugačiji stražnji branik.

Ovo nije prvi put da Irmscher radi na Zafiri jer je u julu 2020. godine ponudio paket poboljšanja za ovaj kombi uključujući dodatke za karoseriju, prednji i stražni branik, nove pragove i 20-inčne felge. Također ponudio je i niz poboljšanja unutrašnjosti, kao i komponente poput pećnice, sudopera, ladica, stolica i drugo.

Vezani članci