{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Nissan 370Z sa 365 KS

S
27.9.2010. u 10:05
0
4
Nissan 370Z sa 365 KS
0
Poznata tunerska kompanija Senner Tuning ovaj put je predstavila Nissan 370Z sa svojim paketom prerada, a uz mnoštvo novih dijelova i bolje performanse ovom atraktivnom dala je i ime Asphalt Surfer.
Prije svega, u Senneru su svoju pažnju usmjerili na odlični Nissanov V6 motor, pa u nekoliko faza mogu obezbjediti maksimalnu izlaznu snagu od impresivnih 365 KS i 400 Nm okretnog momenta.

Kao recept za povećanje snage navode reprogramiranje upravljačke elektronike motora koje u njihovoj režiji košta oko 990 eura, ali i izmjene na usisnom dijelu čija je cijena 990 eura, te protočniji izduvni sistem koji u kompletu košta 1.450 eura. Također, ova njemačka tunerska kuća će prema želji kupca ukloniti i elektronsku blokadu maksimalne brzine, te će se dodatna snaga moći u potpunosti iskoristiti.

Za bolje dinamičke osobine Senner je ponudio potpuno novi ovjes, koji uz mogućnost finog podešavanja Nissana 370Z čini znatno nižim, a cijena cijelog ovjesa iznosi 1.499 eura.

Na raspolaganju za 370Z su i atraktivni Tzunamee naplaci od lake legure, a po želji kupca mogu biti u mat crnoj ili bijeloj boji. Uz odličan dizajn, naplaci se ističu i upečatljivim dimenzijama, i to od 9J širine i 20 inča prečnika na prednjoj osovini, te 10J širine i također 20 inča prečnika na zadnjoj osovini.

Unutrašnjost, ali i elementi karoserije poput kućišta vanjskih ogledala posebno su istaknuti od precizno oblikovanih obloga izrađenih od karbonskih vlakana, dok će za kupce kojima ni to ne bude dovoljno Senner ponuditi i vrata koja se otvaraju prema gore, i to za cijenu od 2.990 eura.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: