Donosi niz promjena
12

Mansoryjev Mercedes-AMG SL 63 razvija 850 KS

D. B.
Bez obzira na stav prema projektima tuning kompanije Mansory, oni definitivno "podižu prašinu", a to je slučaj i s modificiranim modelom Mercedes-AMG SL 63.

Mansory je predstavio paket za SL 63 ranije ove godine, no sada je stigla "dramatičnija" verzija. Automobil je lakiran u sivu boju zbog koje izgleda agresivnije, a doprinos tome daju i brojni karbonski dijelovi uključujući haubu i nove ventilacijske otvore, kao i oštre konture.

Kao i prvi SL 63 iz Mansoryja, novi također ima redizajniranu prednju masku, istaknuti logotip tunera, karbonske komponente i svijetlo plave detalje. Novost su i LED dnevna svjetla u obliku slova "L", koja su integrisana u usisnike zraka. Da li su potrebna? Baš i ne. Da li izgledaju dobro? Apsolutno.

Profil je također doživio promjene, a one uključuju unikatne pragove i set aftermarket felgi koje izgledaju drugačije od svih dosad viđenih na premium automobilu poput SL-a.

Što se tiče unutrašnjosti, gotovo svaki panel je presvučen svijetlom plavom kožom sa žutim koncem. Plava koža krasi i upravljač.

Automobil pokreće 4,0-litarski twin-turbo V8 motor koji je tuniran, tako da sada isporučuje do 850 KS. Detalja o modifikacijama u ovom segmentu zasad nema.

Vezani članci