Novi izgled, više snage
59

Mansory tunirao Ferrari 812 GTS

D. B.
Ferrari 812 GTS je fantastičan automobil brutalnih performansi, baš kao što se očekuje od jednog modela s V12 motorom iz Maranella. No, u Mansoryju smatraju da imaju način da ga poboljšaju.

Mansory je predstavio svoj Stallone paket nadogradnji za Ferrari 812 GTS prije nekoliko godina, a sada je stigla nova Stallone Tempesta Nera Verda varijanta.

Tuner je jednu polovinu karoserije lakirano u mat crnu, a drugu u tirkiznu boju, no nije riječ o prednjoj i stražnjoj polovini, nego o kombinaciji prednja lijeva - stražnja desna, prednja desna - stražnja lijeva. Sjajan detalj je i linija u bojama italijanske zastave, koja se proteže preko cijele karoserije.

Mansoryjev Stallone paket uključuje i istaknute aerodinamičke komponente i dodatke. Naprijed su novi spliteri napravljeni od kovanih karbonskih vlakana, tu su i novi pragovi, bočni retrovizori i visoko stražnje krilo u pomenute dvije boje. Dio paketa je i karbonski difuzor, kao i set novih felgi.

Unutrašnjost je također promijenjena pa sada gotovo svaku površinu krasi tirkizna koža s kontrasnim crvenim, bijelim i zelenim koncem. Jedini dijelovi koji nisu presvučeni tirkiznom kožom su karbonski elementi na upravljaču, lopaticama za promjenu stepena prijenosa, ventilacijski otvori i centralna konzola.

Kao što je slučaj sa svim Stallone modelima, 6,5-litarski atmosferski V12 motor je tuniran tako da sada isporučuje 830 KS i 740 Nm obrtnog momenta.