Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS Dzikani na aparatima
Haha, ko ima lovu ovo nesto ne kosi sam svoju travu, nego ima bastovana....
bahlijanderi bi mogli tunirat dzamije, da budu neke digitalne s automatskim klanjanjem. bilo bi posla po bliskom istoku, uzeli bi dobre pare.
@UkaoUstasa MIslis kao sto katolici po BiH prave katedrale a nece ih biti u drzavi za 10 godina da napune jednu ??
@BrojacPiramida katolik je sirok pojam, kao i musliman. u bih zivi ili je zivjelo preko 400 000 hrvata muslimana. nasa je bosna, hrvatska, bila i bice. najstariji smo narod koji je i stvorio bosnu. pothurice su izdajnici bosne. taj otpad nikad nece biti narod.
Sve na ovom svijetu je ukras i varljivo naslađivanje. A funkcija ukrasa je da ti je jedno vrijeme zanimljiv pa ti dosadi! Okrenite se duši svojoj i ukrasite je dobrotom i moralom