Privukao veliku pažnju
16

Japanski tuner napravio Dodge Challenger sa suicide vratima

D. B.
Na sajmu automobila u Tokiju viđeno je mnogo uzbudljivih koncepata i produkcijskih modela, a jedna od najzanimljivijih kreacija je specijalni Dodge Challenger tunera Coast Motoring.

Challenger se ističe zahvaljujući dramatičnom body kitu, koji uključuje redizajniranu prednju masku s novom crnom rešetkom, unikatne usisnike zraka i crne komponente oko novih LED farova. Nova maska daje ovom "muscle" automobilu retro-moderni stil, koji je možda inspirisan i prednjim dijelom Charger EV Concepta.

Coast Motoring ga je opremio novom haubom s masivnim otvorom koji omogućava hlađenje motornog prostora. Promjene napravljene duž bočnih strana su još dramatičnije, tu su prošireni lukovi točkova u kojim su masivne felge, kao i hromirane bočne izduvne cijevi.

Međutim, ono što privlači najviše pažnje jesu "suicide" vrata inspirisana onim kod Rolls-Royceovih automobila, koja ne samo da izgledaju atraktivno nego i olakšavaju ulazak i izlazak iz automobila.

Coast Motoring je poradio i na stražnjem dijelu Dodgea, pripremio je novi lip spojler, zatamnio stražnja svjetla, a tu su i novi branik te novi difuzor.

Modifikacije ne bi bile kompletne bez promjena u unutrašnjosti, koja je presvučena crnom kožom gotovo u potpunosti. Tu si i dva duboka sportska sjedišta, a na nekim površinama je žuti konac.